Neler yeni

Paket sorunu

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
cs 5 kullanıyorum. Daha önce paket yaparken tüm fontları görsellerle beraber bi yerde topluyordu program. Şimdi sadece fontları topluyor. Aradım bulamadım. Görselleri de paket etmesini nasıl sağlayabilirim

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
File > Package... (Alt+Ctrl+shift+P) kaydetmiş oluduğunuz klasör içinde bulunan Links adında klasör içinde

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
File > Package... (Alt+Ctrl+shift+P) kaydetmiş oluduğunuz klasör içinde bulunan Links adında klasör içinde

Biliyorum ama artık o klasör çıkmıyor. sadece fontları bi klasörde topluyor. Belki de program bozuldu. Çünkü baktım bu menüde hiç bir ayar yok

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Indesign programını açarken Ctrl+Alt+Shift tuşlarını basılı tuttuğunuzda uyarı paneli çıkar.

Delete InDesign Preference Files?

Yes (EVET) butonunu tıkladığınızda Indesign programının "Preferences" dosyası silinir. Programı ilk yüklediğiniz fabrika ayarlarına geri döner. Programı kullanırken yapmış olduğunuz ayarların tümünün (Tuş Kısaltmaları, Panel düzenlemeleri vb,) bu sıfırlamadan sonra silinecektir

tuncer özkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Aşağıda dosyayı paketlerken çıkan penceredeki işaretli yere dikkatinizi çekiyorum. Eğer bu da sorunu çözmüyor ise, muhtemelen görseller link panelinde unembed yapılmış olabilir.

Her iki çözümden biri işinizi halledecektir.

paketlemesorunu.png

Kolay gelsin.
Tuncer ÖZKAN

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
görsellerle kopyala yapıştır yöntemiyle eklenmişse çalışmaya... vs Embedded edilmiş ve bu görseller alabilmek için Export > eps, pdf kaydedin daha sonra Photoshop yardımıyla görselleri alabilirsiniz

Embedded fikri aklıma gelmemişti Tuncer bey teşekkürler... :)

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
görsellerle kopyala yapıştır yöntemiyle eklenmişse çalışmaya... vs Embedded edilmiş ve bu görseller alabilmek için Export > eps, pdf kaydedin daha sonra Photoshop yardımıyla görselleri alabilirsiniz

yukardaki açıklamaya ek olarak sayfanın tamamı içindi şayet çalışmaın içinden görselleri bir bir dışarı aktarmak için File > Export > ve buradan gerekli ayarlamaları yapın