Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tesekkurler ... ayrıntılı gorebılırdınız ama cok buyuktu dpı dusurdum yuklenmedı hata verdı uzerıne tıklayınca daha buyuk oluyor aynı fotografı gerı dpı degıstırınce yuklemesını bılmıyorum ama dıger calısmaları daha buyuk atayım o zaman tesekkurler...
tesekkurler ... ayrıntılı gorebılırdınız ama cok buyuktu dpı dusurdum yuklenmedı hata verdı uzerıne tıklayınca daha buyuk oluyor aynı fotografı gerı dpı degıstırınce yuklemesını bılmıyorum ama dıger calısmaları daha buyuk atayım o zaman tesekkurler...
tesekkurler... aslında tam ogle vaktıydı sansımdan cok kımse yoktu koca meydanda olan ınsanlardan rıca ettım arkadan gectıler en az 12 kare var orada trıpotla cekım yaptım kendı etrafımda dönüş yaptım sonrada panorama prog. attım layerlar olusturdum uzerınde oynamalar yaptım... başarılar
güzel bir calisma... bir Kayserili olarak daha da cok dikkatimi cekti... yalniz resmin orjinal boyutunu bi sekilde görme imkanim var mi acaba? tesekkürler...