Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Papatya Güzellik merkezi kartvizit çalışmam...

lokmanufak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
papatyagzellik.jpg

Arkadaşlar deneme olarak çalıştığım bir güzellik merkezi kartvizit çalışması fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Benzer konular

aigles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
keske biraz yuksek cozunurlukte yukleseydiniz benim gozume ilk carpan bayanin saclarindaki cicegin neden papatya olmadigi :)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Deneme amaçlı çalışmada crossların ne işi var anlamadım??

Güzel bir çalışma ben beğendim.

kerrigan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma şablon işlere benzemiş. En azından ben kartvizitte fotoğraf sevmiyorum. Yazı karakterinin büyüklüğü çok küçük olmuş, ama renkleri güzel.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Amaca uygun ve güzel gözküyor....
Emeginize sağlık..
Kolay gelsin...

borat

🌱Yeni Üye🌱
yanlışsam düzeltin ama kartviztte resimin ne işi var gerçi bunu türkiyede çok kişi yapıyor ve şirketlerde istiyor ama ben bunun yanlış olduğuna inanıyorum kratviztte iletişim bilgileri gibi şeyler olmalı kartviztler reklam veya tantım amaçlı olması kratvizt değil farklı bir katagoriye girer.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Neden deneme çalışmasında cross konulmaz diye bir kanun veya şart varda ben mi bilmiyorum??
:D yahu deneme çalışmasına mantıken cross konmaz güzel kardeşim. Yani öyle bir kural pek tabiki yok ama sence konması mantıklı mı? gerçi sana mantıklı gelmiş ve koymuşsun.:D hayatımda ilkkez görüyorumda o yüzden şaşırıyor ve soruyorum.
bakalım daha neler göreceğiz????

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
yanlışsam düzeltin ama kartviztte resimin ne işi var gerçi bunu türkiyede çok kişi yapıyor ve şirketlerde istiyor ama ben bunun yanlış olduğuna inanıyorum kratviztte iletişim bilgileri gibi şeyler olmalı kartviztler reklam veya tantım amaçlı olması kratvizt değil farklı bir katagoriye girer.

BU meslekte olmadıgınızı çok açık ve net bir şekilde belli etmişsiniz ve idaa ediyorsunuz başka katagoriye girer diye..!!!

Hangi Katagoriye girer peki ?

Tekrar Başarılar ve Emeginize sağlık...

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
sade ve güzel bir çalışma olmuş :)
emeğine sağlık.

lokmanufak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tüm arkadaşların düşüncelerinde dolayı teşekkür ederim...

borat

🌱Yeni Üye🌱
BU meslekte olmadıgınızı çok açık ve net bir şekilde belli etmişsiniz ve idaa ediyorsunuz başka katagoriye girer diye..!!!

Hangi Katagoriye girer peki ?

Tekrar Başarılar ve Emeginize sağlık...
evet yeni başladım katagori kelimesi uygun düşmediğininde farkındayım benim sorum kartvizitte fotoğraf kullanılmasının yanlış olduğu düşüncesini anlatmak kartvizitte fotoğraf koyduğunda bence el ilanından veya bir broşürden farkı olmuyor
bu arada bana o zaman kartvizit nedir sorusuna cevap verirsen veya açıklarsan sevinirim yani bu işten anlamıyorum o yüzden

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟

arkadaşa katılıyorum.resim kartvizitte olmamalı bencede

abuzer xx

🌱Yeni Üye🌱
ellerine saglık ama birazdaha tanıtıcı olsa daha iyi olmazmıydı

soldier_159

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hem o şekilde kros hiç bir işe yaramaz onu montajlaman gerek.