Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanlışsam düzeltin ama kartviztte resimin ne işi var gerçi bunu türkiyede çok kişi yapıyor ve şirketlerde istiyor ama ben bunun yanlış olduğuna inanıyorum kratviztte iletişim bilgileri gibi şeyler olmalı kartviztler reklam veya tantım amaçlı olması kratvizt değil farklı bir katagoriye girer.
yahu deneme çalışmasına mantıken cross konmaz güzel kardeşim. Yani öyle bir kural pek tabiki yok ama sence konması mantıklı mı? gerçi sana mantıklı gelmiş ve koymuşsun. hayatımda ilkkez görüyorumda o yüzden şaşırıyor ve soruyorum. bakalım daha neler göreceğiz????
yanlışsam düzeltin ama kartviztte resimin ne işi var gerçi bunu türkiyede çok kişi yapıyor ve şirketlerde istiyor ama ben bunun yanlış olduğuna inanıyorum kratviztte iletişim bilgileri gibi şeyler olmalı kartviztler reklam veya tantım amaçlı olması kratvizt değil farklı bir katagoriye girer.
evet yeni başladım katagori kelimesi uygun düşmediğininde farkındayım benim sorum kartvizitte fotoğraf kullanılmasının yanlış olduğu düşüncesini anlatmak kartvizitte fotoğraf koyduğunda bence el ilanından veya bir broşürden farkı olmuyor bu arada bana o zaman kartvizit nedir sorusuna cevap verirsen veya açıklarsan sevinirim yani bu işten anlamıyorum o yüzden