Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

parti afiş çalışmam

nuray110

🏅Acemi Tasarımcı🏅
geçen yıl yaptığım ilk afiş çalışmam. 2 saat gibi kısıtlı bir sürede yapmak zorunda kalmıştım. Eleştirilerinizi bekliyorum.
partiafigi5.jpg

Benzer konular

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanızda kargaşa hakim. İnsan bakınca yoruluyor. "Acaba burayı da okumuş muydum, kaçırdığım bir yer var mı?" gibi bir paniğe kapılabilir afişe bakanlar ;) Bu kargaşanın nedeni bütün unsurların birbirine eşit büyüklükte olmasından ve zemindeki birbirine karışmış renklerden kaynaklanıyor kanımca. "T" harfinin bir özelliği mi var da onu büyük olarak koydunuz oraya, bu da merakımı celbetti. 2 saatten daha kısa bir zamanda, daha sade ve anlaşılır bir çalışma amaca ulaştırırdı sizi bence. Daha güzel çalışmalara başlangıç olması dileğiyle, selamlar...

nuray110

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet biraz karışık doğru, çalışmayı yaptıran kişi önüme bir örnek koydu bundan çok daha karmaşık bişi ve ona benzer bişeyler çıkartmamı istedi, ordaki T harfide tamen kişinin isteği doğrultusunda çalışıldı. Vakit ayırdığınız için teşekür ederim

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nuray biraz sert oldu galiba alınma hemen :) yılma azmet çalış...

vilareal_sanfran

🌱Yeni Üye🌱
Cok fazla typeface kullanmissin, bu da dogal olarak gorsel bir karmasaya yol acmis. Ayrica hic bir sekilde drop shadow kullanmamani tavsiye ederim. hmmm... daha bir cok sey soyleyebilirim ama neyse... :p

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karışık duruyor ve benim bildiğim bütün afişler dikey :( ben yatay afiş hiç görmedim

nuray110

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben profesyonel değilim bu işte çok yeniyim, o yüzden foruma eklenen çalışmaları ve yorumları çok sıkı takip ediyorum. Okuduğum her eleştiri önüme ışık tutuyor. Siz tecrübeli arkadaslarımın yorumları benim için çok önemli. Ve hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

melankolik-z

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok karışık ve yatay ama bu dikey olması lazım değil mi

Can_Zeyrek

🌱Yeni Üye🌱
Karmaşık gibi dursada bu bir party afişi..eğlenceyi temsili bir afiş olmuş kanımca.
Ayrıca T çok zekice düşünülmüş ve gayet hoş durmuş. "to,winter,party" 3lemesininde tek bir T kullanarak 3ünüde aradan çıkarmak =) güzel bir çalışma benim fikrim ellerine sağlık.

sevilsu

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuş ama biraz çorba gibi kusura bakma azaltırsan hoş

zzeyneppp

🌱Yeni Üye🌱
nesi harika bee bence direk kötü yani ama neyse ağzımı tutcam bu sefer

nuray110

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nesi harika bee bence direk kötü yani ama neyse ağzımı tutcam bu sefer

bencede zeynep kardeş sen ağzını tut zira nasıl konuştuğunu bilmez bir halin var. eleştiriler hakaret niteliğinde olduğunda oluşabilecek bu gibi durumlara belliki alışıksın. ben daha ziyade yapılan çalışmanın hangi yönünün kötü olduğu ile ilgileniyorum. sağlıcakla kal...

albatros_06_ank

🌱Yeni Üye🌱
çokkarışık olmuş bir az daha sade bir çalışma yapa bilirdin renkler yanlış sanırım yinede eline sağlık