Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Parti Afiş ve Bilet Fiyatı

401 design

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hope401.deviantart.com
Merhaba arkadaşlar
Bir parti için afiş ve bilet istiyorlar benden.Fakat bu konuda hiç çalışmam olmadı.Yapabilirim ama fiyatlar konusunda size danışmak istedim

Bir cafede olacak parti,dediğim gibi benden istenilenler;
-afiş
-bilet

Sizce ne kadar bi miktar istemeliyim?

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok şeker bir durum..:) Bende bir arabanın motorunu sökmedim hiç..Bu konuda bir bilgimde yok. Ama komple motor bloğunun sökülmesi ve bakımı hakkında bende bilgi almak istiyorum..

eaglecnr

🌱Yeni Üye🌱
Çok şeker bir durum..:) Bende bir arabanın motorunu sökmedim hiç..Bu konuda bir bilgimde yok. Ama komple motor bloğunun sökülmesi ve bakımı hakkında bende bilgi almak istiyorum..

:rofl::rofl:

ağır eleştiri olmuş sanki biraz :smile:

401 design

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.hope401.deviantart.com
Tasarım konusunda benim hakkımda bir bilginiz olmadan bu eleştiriyi yapmanız hiç etik değil.
Referanslarımı gösteremiyorum.Çok dağınıklar
Ha genede isterseniz pm atın.Upload edeyim
Neyse arkadaşlar,hala afiş ve bilet tasarımı ücretlendirmesinde bir bilgim yok.Biliyorum her tasarımcı kendine göre bir fiyat verecektir.Fakat ben piyasayı öğrenmek istiyorum

Günümüzde bir banner 15 tl yede yapılsada 90 tl ye yapılanda var.Serbest piyasa diyorlar
Ayrıca yapılan tasarımı gene burada göstereceğim.Bakalım yorumlara ondan sonra

gokerturkey

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.myspace.com
Kardeş mesela ben buqün Party afişi tasarladım :) müğtşerinin ilk alışverişiydi ayaqı alışsın diye 30 lria dedim + bilet 50 lira :) sen kafana göre bişeyler de :)

cero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
AFİŞ + BİLET Tasarımı Ben 20 TL'ye Yapıyorm. Serbest Piyasa Bu :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Özelden Pm atmama gerek yok arkadaşım. Çalışmalarını bana özel değil, foruma özel yayınla, tanıyalım görelim birbirimizi..Belki seninlede çalışma şansımız olur, belki aradığımız cevhersindir..?? Ben böyle düşünürüm, ve benim gibi düşünen bir çok işveren de olabilir..(biraz geniş düşünmek gerekirse)

BU arada, Afiş + Bilet = 1.500 Tl + Kdv. (hazır vektörel değil sıfır çizimler, internetten foto değil, stüdyoda müşteriye özel fotolar, matbaa da sürümden kazanılan yerler değil, el işi göz nuru çalışan yerler, kdv her bünyeye gerekli..)

Piyasayı öldüren 10/20 liraya bu işlerin fokunu çıkaran arkadaşlar, sırat köprüsünde görüşmek üzere..

naxuan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
creedwar'a katılıyorum...

isteyeceğin ücret yapacağın işin ederi olmalı... şahsen ben çalışmalarımı bu şekilde fiyatlandırıyorum... logonun ve metinlerin hazır olduğu bi' broşür ya da aifş 50 tl edebilir... ama işin içine kendine ait illüstrasyon(lar) girerse bu fiyat 500 tl de olur,1500 tl de...

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟

Özelden Pm atmama gerek yok arkadaşım. Çalışmalarını bana özel değil, foruma özel yayınla, tanıyalım görelim birbirimizi..Belki seninlede çalışma şansımız olur, belki aradığımız cevhersindir..?? Ben böyle düşünürüm, ve benim gibi düşünen bir çok işveren de olabilir..(biraz geniş düşünmek gerekirse)

BU arada, Afiş + Bilet = 1.500 Tl + Kdv. (hazır vektörel değil sıfır çizimler, internetten foto değil, stüdyoda müşteriye özel fotolar, matbaa da sürümden kazanılan yerler değil, el işi göz nuru çalışan yerler, kdv her bünyeye gerekli..)

Piyasayı öldüren 10/20 liraya bu işlerin fokunu çıkaran arkadaşlar, sırat köprüsünde görüşmek üzere..

tüm replerim senin olsun dostum :D hele ilkine koptum. sandalyeden düşüyordum gülerken...

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
tecrübeyi küstahlıkla , gelişine hakaret edip sallamayıda meziyet sanmamak lazım.

kimse anasının karnından adobe sertifikasıyla doğmadı kimse nerelerden nasıl geldiğini unutmadan acemı arkadaslara cevap yazsınlar yada yazmasınlar.

yok hani olurda arkadasımız gibi afis bilet tasarım ücretlendirmesi gibi bizimi işlerimizle alakalı konuları danısan arkadasların yanında,

alakasız ''motor ve motor blogu'' ile merak edilenler de dile getirilicekse ''motorcular.net'' ide kuralım da orda da bu konuda bilgilendirelim insanları(!)

okuduğunuz konuda durum ters geliyorsa cevap yazmayın kimse sizden o değerli yorumlarınızı beklemıyor!
kimse unutmasın da ''kimsenin tarlasında koyun otlatmıyoruz ki diyetini ödeyelim...''