Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Particle illusion 3,0 FULL+bütün emitterlar(Hepsi Dahil)28 mb

taner6767

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resimlerinize ve videolarınıza kolayca havai fişek,patlama,şelale,duman v.b. binlerce effect ekleyebileceğiniz bir effect programı.Kullanımı çok basit.Gladyatör'ünde içinde olduğu onlarca filmde kullanılan programın effect paketlerinide ekliyorum. Effect paketlerini açıp programın kurulu olduğu emitter klasörüne kopyalayın ve programı açıp load emitter komutuyla effectlere ulaşabilirsiniz.

Hotfile.com: One click file hosting: Particle_Illusion+Butun Emitterlar.rar

Benzer konular

taner6767

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Söylediğin çok üzücü içeriği bilmeden konuşuyorsun after effect bu pulginler olmadan tasarım yapman ve göresllik katman zor yardımcı olmak istedim sadece....

scanman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Söylediğin çok üzücü içeriği bilmeden konuşuyorsun after effect bu pulginler olmadan tasarım yapman ve göresllik katman zor yardımcı olmak istedim sadece....

illegal veya değil beni ilgilendirmez de after effects plugin demişsin after effects le bu programın ne alakası var bunu after effects in pluginimi sanıyorsun. bu ayrı ve parayla satılan video efekt programı arkadaş bence bilerek konuşuyor.

Özbek DOYGUN

♾️Grafik Gurusu♾️

Sanki kullandığımız herşey legal. paylaşımınız için teşekür ederim.

as_x

🌱Yeni Üye🌱
illegal veya değil beni ilgilendirmez de after effects plugin demişsin after effects le bu programın ne alakası var bunu after effects in pluginimi sanıyorsun. bu ayrı ve parayla satılan video efekt programı arkadaş bence bilerek konuşuyor.

Plugin olarak yüjkleneni de var müstakil program olanı da bilgilerinize..:angel:

palation

🏅Acemi Tasarımcı🏅
plugin olarak nasıl yükliyeceğiz ?

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bendede var 115mb serialli.çok güzel efektler varda bu efekleri HD nasıl kayıt etcez?????.Hd kayıt olmuyorsa ozaman hiç tavsiye etmem aftere atınca görüntü gider ozaman.

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gulli

teşekkürler afterde güzel şeyler yapabiliriz artık.:)Birde sihirli annemde :D :D :D kullanılan efektler var sanki

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
gulli

teşekkürler afterde güzel şeyler yapabiliriz artık.:)Birde sihirli annemde :D :D :D kullanılan efektler var sanki
Hayal Gücün iyiyse Çok Güzel çalışmalar Çıkıyor
Bende Bu Proğramı Çok Severim :tongueout:Ama Benim PC ÇakarAlmaz :D Çok Kasıyor:sadsmile:
Sadece Photoshop İçin Kullanıyorum:rofl:

emre3232

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benimkide 3gb ram 7350 2 çekirdek işlemci var ekran kartıda 310m nwidianın ama kastığıda oluyor.

karahisarli

🌱Yeni Üye🌱
bi bakarmısın

dostum paylaşım için sağol. Ben bi konuyu sormak istiyorum. Ben kurulumu yaptım masa üstüne gelen kısa yoldan açarsam fotoğraflar üzerinde kullanabiliyorum. fakat program içerisine video alamıyorum kabul etmiyor. Afteri açtığımda ise efectler bölümünden programa girmek istediğimde ise ekrana kırmızı bir çarpı kaplıyor. şaşırdım kaldım. bi bakarmısın .