ben wit-color yani partner 3312 kullanıyorum...
bu makinelerde bir özellik vardır...
mesela mavi renkte 4 passta bi yazı bastırın makineye....
mavi renk kısa bir süre sonra kesiyor...
bir de.....
makinenin ara sıra pompa kartında sorun çıkıyor...
kendimden örnek veriyim.
ben pankart basıyodum..
kırmızı renk aninden kesti. bunun sebebi ise pompa kartının boya çekerken kırmızı ışık yakıp devre dışı olmasıdır.. ve makineyi kapatıp açana kadar boya çekememesi....
videosunu da ekleyeceğim....
Sayın Erkan Derya,,,,
hiç baskı kafası değiştirmedim..... makine 1 yıllık, hâlâ partner boyaları kullanıyoruz.. değişik boya kullanmadık...
pompa yenilemesi yapmadık....
pompa kartı alarm vermedi, yani ses çıkarmadı... pompa kartında kırmızı ışık yanıyor(yanıp sönmüyor) sürekli yanıyor... ve alarm şeklinde ses çıkarmıyor... aniden boyayı kesiyor ve afedersin ama baskının içine ediyor...
makine benim olsa servis çağıracam da....
ben makinenin operatörüyüm....
makinenin bakımını vs.sini yapmak ta bana düşer...
Kullanmış olduğun makineyi iyi hatırlarsan Ben Tokat turhala gelip kurdum.. makineyi ortak almıştınız okul hocası bir abiyle yanlış hatırlamıyoran.. Toprak hattı yok diye belediyeden adam çağırtıp yolun ortasına delik açıp toprak bulup ordan kablo çekmiştik..
** Makine 1 Yıl demişsin.. İyi düşünmeni tavsiye ederim.. (Faturasını yarın buraya ekleyeyim istersen 1 yıl mı daha mı fazla beraber görelim.)
** Mavi kafanın diğer baskı kafalarına göre daha kötü olduğu aşikar...
** Pompa kartında sorun falan yok.. (Sorun= pompa düzgün çalışmıyor, değişmeli..)
** Boya pompası (45$)
** Baskı kafası xaar 128 + (550 $)
Eğer operator olarak çalışıyorsan.. Patrona makine düzgün çalışmıyor.. Şu servisin ücreti ne ise ödüyelimde bi gelsin diye bilirsin. Servis ücretlerimiz çok yüksek değildir..
-- Operator olarak Sen ve firma sahibiniz tanışmış olduğunuz ve makine kurulumunda yanımızda olan Şirket sahibimiz Şaban BEYLER ile görüşebilir, Makinemizde bazı parçaların değişmesi lazım bakım gerekli Biz makinenin servisini aramadık, firmanızada mail atmadık , internetten genel forumlara makinede problemler var diye mesajlar attık, ordan bizi servis müdürü tanıdı, o yüzden biz de sizi aradık artık bize servis gerekli diyebilirsiniz...
--- İstanbul Reklam olarak her sattığımız ürünün arkasındayız.. Bu küçük bir vida yada starter
bile olsa çözüm yaratırız..
--- Tabiki arz ve talep durumu .. Teknik Servisi talep edin. Bizde gelelim. (Firmayı aramanız gerekli biliyorsunuz.)
Erkan DERYA
Teknik Servis Md.