Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

partner plotter kullanan var mı?

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhabalar,

Partner marka 120 lik plotter kullanan arkadaşlar var mı?
bende var :sweating:
ve nefret getirdi artık bı turlu çözüm bulamadım servisinde ve bana soylenen su "bu makınadan yuzlerce sattık pıyasada kullanılıyor bır tek sızın makınalarda sorun var" şimdi bu makınanın kullanıcılarına ulasıp sorun olup olmadıgı konusunda araştırma yapmak ıstıyorum.

altı ustu folyo kesecegız sureklı hata sureklı arıza folyoyu kestırıyoruz komple kagıdı kesıyor, garıp sesler cıkartıyor, ısı keserken bırden sacmalıyor orta yerınden hıc alakasız çapraz cızgıler atıyor velhasıl 5 metre ıs keselım derken 15 metre folyo harcıyoruz.

bu makınadan kullanan arkadaslar varsa lutfen konusalım.

hayırlı gunler...

Benzer konular

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Merhaba İsterseniz servise getirin makineyi.. istediğiniz kadar ölçüde kesim yapalım..
Bilgisayar ve kullanılan Kablo (usb) den kaynaklanan bir sorunda olabilir,, topraklamadan kaynaklanan problemler de olabilir. Bu üç denklemde bile sorun olsa bütün problemler kesiciye bağlanıyor. Bu yüzden bilgisayar ve Makineyi servise alabiliriz.. Makine de test yapılırken kendinizde görebilirsiniz....

Erkan DERYA
istanbul Reklam ürünleri.

iki-z

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar partnerin 120 lik makinasından bende kullanıyorum. Ve çok memnunum yapmanız gereken tek şey makinayı topraklı bir hat üstünden reğüleli güç kaynagı ile kullanmak zaten satan firma bunları satarken özellikle söylüyor. artı makinayı usb değil lpt en çalıştırmak ve orjinal kablonun boyutu ile oynamamak. kolay gelsin 1 senedir çok çekmeğini yedim yerim izmitte ve isteyen arkadaşlar gelip yerinde deneyerek bakabilirler

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
iki-z siz hiç roland-mutoh-graptech kullandınızmı? evte arkadaşın dediği gibi ucuz makine alan sonucuna katlanırr bu ucuz makineleri birde süsleyip markalayıp 32 katına satıyolar dış piyasada 300-400 dolara satılan makineleri üzerlerini markalayıp çok iyi rakamlara millete veriyolar.

zlatka

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.plotterservis.com
slm.

Partner kesiciler rakamına göre çok iyi makinalardır. bide JİMİLLE kullanan arkadaşlara sorun. İstanbul Reklam ın getirdiği ve sattığı makinelerde hiçbir zaman büyük sorunlar yaşanmaz teknik destek açısından çok iyi servis ekibi vardır. genellikle sorunlar kullanıcı ve elektirik ten kaynaklanır. topraklama hattınızı kontrol ettirin. bazı bolgelerde voltaj sabit değildir. sabah ve akşam farklı olabilir.Buna marmariste şahit olmuştum. öğlen kurduğum makina gayet normal çalışırken akşam saatlerinde makine sapıtmaya ve ekranı kilitlenmeye başlamıstı.voltajları kontrol ettiğimde çok ucuk değer farklılıkları vardı regülatör kullanarak sorunu giderdik.makine normale döndü.partner fiyatına göre tavsiye edebileceğim bir kesicidir.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
slm.

Partner kesiciler rakamına göre çok iyi makinalardır. bide JİMİLLE kullanan arkadaşlara sorun. İstanbul Reklam ın getirdiği ve sattığı makinelerde hiçbir zaman büyük sorunlar yaşanmaz teknik destek açısından çok iyi servis ekibi vardır. genellikle sorunlar kullanıcı ve elektirik ten kaynaklanır. topraklama hattınızı kontrol ettirin. bazı bolgelerde voltaj sabit değildir. sabah ve akşam farklı olabilir.Buna marmariste şahit olmuştum. öğlen kurduğum makina gayet normal çalışırken akşam saatlerinde makine sapıtmaya ve ekranı kilitlenmeye başlamıstı.voltajları kontrol ettiğimde çok ucuk değer farklılıkları vardı regülatör kullanarak sorunu giderdik.makine normale döndü.partner fiyatına göre tavsiye edebileceğim bir kesicidir.

Bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler...
İstanbul Reklam olarak size teşekkür ederiz.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
iki-z siz hiç roland-mutoh-graptech kullandınızmı? evte arkadaşın dediği gibi ucuz makine alan sonucuna katlanırr bu ucuz makineleri birde süsleyip markalayıp 32 katına satıyolar dış piyasada 300-400 dolara satılan makineleri üzerlerini markalayıp çok iyi rakamlara millete veriyolar.

Summa, Roland, Mutoh, Gerber, Ioline , Ana Express , Gcc, Graphtec , Mimaki ,Dgi / bu modellerin hepsi kendi aralarında profesyonel serilerdir..

Piyasada satılan çin üretimi makinelerin fiyatları bu makinelerin yanından bile geçmiyor.

Tabela yapılırken folyo , lamba , balast, aliminyum , ve diğer parçaların tutarını hesaplayıp çıkan tutarı müşteriye söyleyip öyle satalım.. Olurmu ?

60 cm lik Bir Summa Fiyatına 3 adet çin üretimi bir kesici plotter alabirsiniz..

senin hesabına göre 32X300 = 9.600 bu fiyata bizden 8 adet 60 cm çin malı kesici alabilirsin...

cenkreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bende partner plotter var 4 yildir kullaniyorum.6 ay önce yensini aldim.sorunun nederi kardes?yardimci olabilirim

mete meral

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar sorunu bulduk istanbul reklamada verdiği destekten ötürü teşekkür ederim.
binamızın elektrik tesisatını yapan elektrikci bu binada topraklama yok dedi ve beni şaşırttı gerisini siz düşünün bizim gibi bir sürü büro ofis var hepsinde bilgisayar var bunları düşünmeden nasıl bir tesisat yapabilmişler hayret tabi bina sorumlulularında sucu var parasına bakıyolar.
sonuç olarak topraklama sorunu.
şuan kesimlerde problem yok istanbul reklama ilgisi için teşekkür ederim

salihliler

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.group3art.com
Erkan bey Partnerin bilgisayara nasıl kurulacağına ilişkin bir ders içerik vs. birşey varmı acaba.

hamaratbaba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
urfada kullanan arkadaşlar var biraz sorunlu ama inanınki iş görüyor ji****e makina bulunsabız alın partnere göre birazdaha sorunsuz be daha evvelden kullandım