Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
okulum için hazırladığım party afişini sizlerle paylaşmak istedim ben 11. sınıf grafik öğrencisiyim yani acemiyim yorumlarınız bana altın değerinde olcaktır.Şimdiden teşekkürler.
fena sayılmaz bir parti afişi için ama afişindeki bayanın dekupe işleminde haytları biraz daha yumuştmanı tavsiye ederim çok keskin ve kötü dekupe edilmiş kolay gelsin
Afişte espas hatası var. Tipografiye önem verilmemiş.! Ayrıca materyal olarak kullandığınız görsel biraz kalitesiz. Renk uyumu ve gereksiz efektler kullanılmış. Fontları yatay yapıyım derken transform larını bozmuşsunuz.
Bence o bayanı ordan kaldır yerine arka plan olarak bir vektörel bayan koyabilirsin ve party bilgilerinide daha detaylı olarak girmeni tavisye ederim,font olaraktadaha hoş bişyeyler kullanabilirsin.özelden msj yada mal atarsan yardımcı olabilirim font ve vektör konusunda başarılar
yorumlarınız için teşekkür ederim ama nasıl yapabilrim dekupeyi bi kolay yolu varmı ne kadar uğraşsam da ufak tefek potlıklar oluyor yardımcı olursanız sevinirm şimdiden teşekür ederim :neutral1:
okullarda her şeyi öğretiyorlar da bir türkçeyi öğretemiyorlar anlaşılan party diye bir kelime yok türkçe de parti afişi diye yazıp sunarsan çalışmanı isabetli olur var olan eksiklikleri arkadaşlar belirtmişler zaten tekrarlamanın lüzumu yok ellerine sağlık