Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pastane Menü tasarımı

fs1453

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.pehlivanoglu57.com
Bir günde çıkardığım bir tasarım.
Beğeninize sunup değerli yorumlarınızı bekliyorum!

Bu arada, menü üzerindeki yazılım hataları düzeltilmiştir...
Saygılar...

Son düzenleme:

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
belirli bir düzen yok çalışmada... kullanılan objeler çalışmayı çok boğmuş... ürün resimleri çok küçük kalmış... fontlar çok küçük kalmış ve sayfaya dağıtılmış, görüntü hoş değil...
yinede emeğinize sağlık...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Vectorler, shapeler, ne, neden, niçin, ne amaçla orada hepsi birbirine karışmış birbiriyle bağdaşan verilmesi gerekn anlamı taşıyan hiçbir unsur bu çalışmada mevcut değil. Kapakta oluşturulmaya çalışılan kompozisyon anlamsız onuda geçtim göze hoş görünmüyor üzgünüm ama fon rengi seçimi dışında bu çalışmada gözüme hoş görünen birşey yok başarılar dilerim..

fs1453

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.pehlivanoglu57.com
belirli bir düzen yok çalışmada... kullanılan objeler çalışmayı çok boğmuş... ürün resimleri çok küçük kalmış... fontlar çok küçük kalmış ve sayfaya dağıtılmış, görüntü hoş değil...
yinede emeğinize sağlık...

Vectorler, shapeler, ne, neden, niçin, ne amaçla orada hepsi birbirine karışmış birbiriyle bağdaşan verilmesi gerekn anlamı taşıyan hiçbir unsur bu çalışmada mevcut değil. Kapakta oluşturulmaya çalışılan kompozisyon anlamsız onuda geçtim göze hoş görünmüyor üzgünüm ama fon rengi seçimi dışında bu çalışmada gözüme hoş görünen birşey yok başarılar dilerim..

Değerli mesajlarınız için teşekkür ederim.
Tamamen müşterinin inisiyativi ve isteği doğrultusunda oluşan bir çalışma.
Şahsen İlerki çalışmalarda, tavsiyelerinizi gözönünde bulundurucam.

Teşekkürler...