Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

paste in place ile ilgili

hmalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
..

bir sayfadaki metin ve resimleri aynı belgede başka bir sayfaya aynı hizalama ile yapıştırmak istiyorum. fakat sayfadakilerin tümünü seçip diğer sayfaya gelip paste in place yaptığımda seçtiğim öğeler yeni sayfaya değil, onları kopyalamış olduğum sayfaya yapışıyor. yani yeni sayfa bomboş duruyor, eski sayfa da görünüm olarak aynı ama aslında herşeyden üst üste iki tane olmuş oluyor.

nasıl yapacağım konusunda yardım bekliyorum :/

Benzer konular

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
..

bir sayfadaki metin ve resimleri aynı belgede başka bir sayfaya aynı hizalama ile yapıştırmak istiyorum. fakat sayfadakilerin tümünü seçip diğer sayfaya gelip paste in place yaptığımda seçtiğim öğeler yeni sayfaya değil, onları kopyalamış olduğum sayfaya yapışıyor. yani yeni sayfa bomboş duruyor, eski sayfa da görünüm olarak aynı ama aslında herşeyden üst üste iki tane olmuş oluyor.

nasıl yapacağım konusunda yardım bekliyorum :/

Aradığınız üst menülerden Edit>Paste in Place komutu. İlgili sayfada yapıştırmak istediğiniz objeleri seçin ve "Copy" deyin daha sonra hangi sayfaya yapıştıracaksanız o sayfaya gidin ve gittiğiniz sayfanın seçili olduğundan emin olun sonrasında paste in place derseniz objelerin önceki sayfadakiyle aynı koordinatlara yapıştığını görecekseniz.

hmalkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burda yapmam gereken şey dockdaki pages kısmından istediğim sayfanın siimgesine çift tıklayıp o şekilde sayfaya gelerek yapıştırmakmış. ben sayfanın kendisinde sağ tıklayıp paste in place yapıyodum, o şekilde olmuyodu.

yardımınız için teşekkür ederim.