Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Paste Inside

gulsah3001

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Bazen paste inside yapılan resimleri imleçle başka tarafa tutup sürüklediğimde, sürüklediğim alanın içi boş geliyor. Yani resim gelmiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Yardım ederseniz çok sevinirim...

Benzer konular

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
paste inside yaptktan sonra grup içine alınca(ctrl+g) problem yaşamamanız gerekir
grup içine almayı denedinizmi?

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
paste inside yaptktan sonra grup içine alınca(ctrl+g) problem yaşamamanız gerekir
grup içine almayı denedinizmi?

Ek olarak, alttaki şekli inceleyiniz

picture2.png

gulsah3001

🌱Yeni Üye🌱
Siz mesaj atmadan önce acelem olduğu için programı kaldırıp tekrar yükledim. Sorunum şimdilik halloldu. Ekte gönderilen detayı inceleyince bende bazı seçeneklerini işaretli olmadığını gördüm. Bu eklentiyi not ediyorum. Ayrıca grup içine alıncada bu problemi yaşıyordum. Asıl anlamadığım bu sorunun birden çıkması. Yani bir iki saat öncesine kadar hiç bir sorun yokken birden kendiliğinden bu sorun ortaya çıkıyor. Acaba bilmeden bir kısayol yaparak mı bunu bozuyorum?

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Siz mesaj atmadan önce acelem olduğu için programı kaldırıp tekrar yükledim. Sorunum şimdilik halloldu. Ekte gönderilen detayı inceleyince bende bazı seçeneklerini işaretli olmadığını gördüm. Bu eklentiyi not ediyorum. Ayrıca grup içine alıncada bu problemi yaşıyordum. Asıl anlamadığım bu sorunun birden çıkması. Yani bir iki saat öncesine kadar hiç bir sorun yokken birden kendiliğinden bu sorun ortaya çıkıyor. Acaba bilmeden bir kısayol yaparak mı bunu bozuyorum?

Bazı sürümler arasıra böyle sorunlar çıkarıyor, bu işlemler işe yaramazsa en etkili çözüm programı tekrar yüklemek oluyor ki bunu yapmışsınız zaten...

gulsah3001

🌱Yeni Üye🌱
Yine de yardımınız için çok teşekkür ederim...