Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pastel Turizm Logo Çalışması - Yorum yapar mısınız?

Demonic

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.barisozvatan.com
Öylesine uydurduğum bir turizm firma ismi için logo yapmaya çalıştım. Amatörüm, bu yüzden yapacağınız yorumları merakla bekliyorum. :)

pastellogo.jpg

Logoda 'pastel' ismini belirtmek için boyama olarak pastel boya ile boyanmış gibi yapmaya çalıştım ve firmanın baş harfi olan P'yi yelkende kullandım. Turizm ve deniz gezilerini ifade etmek için kayık, denizi anlatmak için mavi tonu, güveni belirtmek için ise yeşil kullandım. :)

Süre: 20 dakika
Program: Adobe Photoshop CS5

Ekleme: Bu isimde bir firma gerçekten de varmış.

Son düzenleme:

Benzer konular

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
P harfini daha büyük yaparsanız ve "turizm gezi hizmetleri" yazısını biraz daha yumuşak bir font ile yazarsanız; gayet güzel olur.
Eline sağlık samimi bir çalışma

SHEEPSHESHQO

🌱Yeni Üye🌱
düşünce güzel çalışmada güzel ama sizin çalışmanız pastel boya çalışması değilde sulu boya çalışması gibi olmuş. çünkü pastel boyu dokulu ve yer yer koyu, yer yer açık tonda olur . buna da dikkat ederseniz daha güzel bir çalışma olacaktır ama yine de gayet başarılı.

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben sevdim bu çalışmayı emeğine sağlık güzel olmuş..

Demonic

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.barisozvatan.com
P harfini daha büyük yaparsanız ve "turizm gezi hizmetleri" yazısını biraz daha yumuşak bir font ile yazarsanız; gayet güzel olur.
Eline sağlık samimi bir çalışma

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Yelken, P'yi temsil ettiği için daha büyük yaptığımda tuhaf duracakmış gibi geliyor. Alttaki yazının yazıtipini değiştirmek daha iyi olacak sanırım. :)

düşünce güzel çalışmada güzel ama sizin çalışmanız pastel boya çalışması değilde sulu boya çalışması gibi olmuş. çünkü pastel boyu dokulu ve yer yer koyu, yer yer açık tonda olur . buna da dikkat ederseniz daha güzel bir çalışma olacaktır ama yine de gayet başarılı.

Teşekkür ederim. Pastel boya dokusunda yapmaya çalıştım fakat bunu yapabilecek düzeyde bilgi sahibi değilim. O yüzden bu şekilde yaptım, en azından boyanmış gibi görünmesi için. :)

Ben sevdim bu çalışmayı emeğine sağlık güzel olmuş..

Beğenmeniz beni sevindirdi. Teşekkürler. :)

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Typography üzerinde durulmalı..