Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pazarlama elemanı

ofsetsanbasim

🌱Yeni Üye🌱
Kartal veya civarında ikamet eden Matbaa Sektöründe Pazarlama yapabilecek ehliyetli bay bayan elemanlar aranıyor. Maaş+ Prim 0532 264 14 82 Pendik - Kurtköy OFSETSAN BASIM

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

sınırsız1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
millet pazarlama yapsa kendine çalışır. işi yokta belirli bir mekanda çalışacak. Bizim milletimiz çok uyanık

ofsetsanbasim

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım paran varsa kendine çalış biz 3 kuruşluk işler almıyoruz varsa 30 bin tl lik işi kaldırcak sermayen devam et yolunda biz işi yapıp ödemesini 3 ay sonra tahsil ediyoruz ama dikkat et bu işi yaparken tıkanma iş patladığında nasıl karşılayacağınıda merak ettim doğrusu herkez işini yapacak maaşın sağlamsa yaptıgın işten primini zamanında alıyorsan bak keyfine