Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çizim ve renklendirme photoshop cs3 çok fazla çizim yapmam ben genelde üzerindede fazla çalışmadım aslında dah adoğrusu çalışamadım ama eleştrileriniz benim için önemli arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden
Gölgelendirmelerde ve ışık dağılımında sorunlar var, çok flu gözükmekte kırmızı ve beyaz çizginin ortasındaki fontu okumakta zorluk çekiyorum Örnek çalışmalara göz gezdirin emeğinize sağlık Başarılar
ışıklarda sorun var gibi bencede. şişenin üzerindeki etiket dümdüz duruyor. şişenin üzerine gelen ışıklar onun üzerine de gelse ve şişeye göre biraz eğim verebilirsen sanırım çok daha güzel olacak.lovies e katılıyorum yazı okunmuyor farklı renkte denesen daha güzel olur gibime geldi.
Çalışmanız hava duruyor. Verilen gölge değeri yerinde değil. Ayrıca etiket çok sıkıntılı. Hiçbirşey okunmuyor. Çizimsel hatalarınızda mevcut. Üzerinde biraz daha çalışmalısınız.
sitede içki şişeleri ile ilgli çok güzel örnekler var onları inecellersen çalışmanı çok daha güzel bir şekle dönüştürme imkanın var bence arkadaşların da dediği gibi şişe üzerindeki font okunurluk açısından sorunlu kolay gelsin
Şişenin dokusunu beğenmedim, alelacele çalışılmış gibi, diğer arkadaşların eleştirilerine de katılıyorum. Öneriler ve eleştiriler doğrultusunda yeniden çalışırsanız daha güzel birşey ortaya çıkaracağınızdan eminim. kolay gelsin.
Şişe havada kalmış gölge konusunda sıkıntı var etikette kullanılan font rengi ve arka plan birbirine uyum sağlamamış karmaşa yaratmış ama tabiki çalışıldıkça bu gibi sorunlar kalmıyor emeğinize sağlık.