Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pc freehandde gömme sorunu

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar freehandde bi alanın içine gömdüğüm objeler (foto,bant, vs gibi) o alanın yerini değiştirdiğimde kayıyor içine gömdüğüm objeler kayboluyor bilen biri varsa lütfen söylesin çıldırıcam.

siyahpusula

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
içine gömdüğün görseli ve şekli gruplayıp hareket ettirmeyi dene birde... belkide yalnışlıkla görseli kaydırıyorsundur...

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Preferences ayarlarında bir yeri tıklamak lazım. Default ayarlara geri döndürmeyi deneyebilirsin.

angrymeek

🌱Yeni Üye🌱
o sorun daha önce bendede olmustu fh yi yeniden kurdum düzeldi ama uzun bi süre o şekilde çalışmıştım. objenin kaymaması için objeyi sectikten sonra object menüsünde transformer gibi bi ikon var onu aktif yaparsan düzelir. ama her kaydırma yapacagın zaman yapmak gerekiyor bu işlemi.

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
programı birçok kez kaldırıp bende yükledim ama gene işe yaramadı bu gidişle format bile atabilirim. ama dediğin transormars işaretli olunca bşy olmuyo saol bu en azından idare eder birde bazı yüklediğim programlar (ph cs3, ai cs3) yüklediğimde setupları hata veriyor ve programları kaldıramıyorum oda ayrı bir dert:s

chabalco

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
transform penceresinde " transform has unite " işaretli olması gerekir..... şu an ki bilgisayarda freehand yok o yüzden görsel yükleyemiyorum