noveli
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
--------------------------------------------------------------------------------
PC YE çelik kapı koyuyorum kimse giremiyor arkadaslar ben ne virüs proğramı nede kötü yazılım koruma amaçlı proğram kullanmıyorum hepsi bilgisayarımı format istemine getiriyordu zaten virüs proğramı kullanıp çok proğram indiren arkadaslarıma buradan soruyorum bilgisayarlarınızı bir virüs proğramı asla koruyamaz asla iddia ederim buradan herkesle virüs proğramı olan bir pc den proğram mp3 video indiriliyorsa o virüs proğramının pc ye hiç bir yararı yok zararımı kesin en fazla 24 aya bir format a körükler pc yi en azda 3aya kadar bir süre oranı ile olabilir tüm bunlar kullandığınız virüs proğramından kaynaklanır
kulandığı virüs proğramından memnun olamayan arkadaslarım alta sıraladıklarımı yapsın inanın hiçbir virüsyazılımı bu yapılanları yapamıyor
1.öncelikle bilgisyarım simgeinde sağ tuş yönet deyin..
2.bilgisayar yönetimi kısında hizmet ve uygulamalar seçeneğine tıklayın....
3.işlem ad kısmındaki hizmetler seçeneğine çift tıklayın...
4.işleme sağ tarafta telnetin üzerine gelip sağ tık özellikler deyip oradaki başlangıç türü yazan kısmı
devre dışı bırak olarak ayarlayın...
5.uzaktan erişim bağlantı yöneticisine sağ tık özellikler deyip ordaki başlangıç türünü devre dışı bırak
6.uzaktan erişim otomatik bağlantı yöneticisine gelip sağ tık yapıp özellikler deyip orada başlangıç
türünü devre dışı bırak
7. uzaktan kayıt defterine gelip sağ tık deyip özellikler deyip oradaki başlangıç türünü devre dışı bırak
deyin sonra işlem tamamdır
baktığımız zamanda dünyada
Yapılan araştırmalar sonucu Pc en çok kasan virüs programları incelenmiştir.
Panda ——————->>> 91 Mb
F-Secure —————->>> 82 Mb
Computer Accosiates—–>>>78 Mb
Trend Micro————–>>>73 Mb
McAfee——————->>>64 Mb
Steganos——————>>>53 Mb
G Data——————–>>>52 Mb
Symantec—————–>>>50 Mb
ZoneLabs—————–>>>48 Mb
Bitdefender—————>>>47 Mb
Data Becker—————>>>47 Mb
Kaspersky—————->>>41 Mb
bu şekildedir
tek bir virüs yazılımı sağlamdır oda ne diye soracak olursanız lisanslı orjinal kasperky sürüm farketmez bu yazılımda orjinalı nerdeyse bir pc fiyatında 250_300 euro civarlarında geziyor.Alıntı.
PC YE çelik kapı koyuyorum kimse giremiyor arkadaslar ben ne virüs proğramı nede kötü yazılım koruma amaçlı proğram kullanmıyorum hepsi bilgisayarımı format istemine getiriyordu zaten virüs proğramı kullanıp çok proğram indiren arkadaslarıma buradan soruyorum bilgisayarlarınızı bir virüs proğramı asla koruyamaz asla iddia ederim buradan herkesle virüs proğramı olan bir pc den proğram mp3 video indiriliyorsa o virüs proğramının pc ye hiç bir yararı yok zararımı kesin en fazla 24 aya bir format a körükler pc yi en azda 3aya kadar bir süre oranı ile olabilir tüm bunlar kullandığınız virüs proğramından kaynaklanır
kulandığı virüs proğramından memnun olamayan arkadaslarım alta sıraladıklarımı yapsın inanın hiçbir virüsyazılımı bu yapılanları yapamıyor
1.öncelikle bilgisyarım simgeinde sağ tuş yönet deyin..
2.bilgisayar yönetimi kısında hizmet ve uygulamalar seçeneğine tıklayın....
3.işlem ad kısmındaki hizmetler seçeneğine çift tıklayın...
4.işleme sağ tarafta telnetin üzerine gelip sağ tık özellikler deyip oradaki başlangıç türü yazan kısmı
devre dışı bırak olarak ayarlayın...
5.uzaktan erişim bağlantı yöneticisine sağ tık özellikler deyip ordaki başlangıç türünü devre dışı bırak
6.uzaktan erişim otomatik bağlantı yöneticisine gelip sağ tık yapıp özellikler deyip orada başlangıç
türünü devre dışı bırak
7. uzaktan kayıt defterine gelip sağ tık deyip özellikler deyip oradaki başlangıç türünü devre dışı bırak
deyin sonra işlem tamamdır
baktığımız zamanda dünyada
Yapılan araştırmalar sonucu Pc en çok kasan virüs programları incelenmiştir.
Panda ——————->>> 91 Mb
F-Secure —————->>> 82 Mb
Computer Accosiates—–>>>78 Mb
Trend Micro————–>>>73 Mb
McAfee——————->>>64 Mb
Steganos——————>>>53 Mb
G Data——————–>>>52 Mb
Symantec—————–>>>50 Mb
ZoneLabs—————–>>>48 Mb
Bitdefender—————>>>47 Mb
Data Becker—————>>>47 Mb
Kaspersky—————->>>41 Mb
bu şekildedir
tek bir virüs yazılımı sağlamdır oda ne diye soracak olursanız lisanslı orjinal kasperky sürüm farketmez bu yazılımda orjinalı nerdeyse bir pc fiyatında 250_300 euro civarlarında geziyor.Alıntı.