Sawyer
🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba, özel bir şirkette çalışıyorum daha doğrusu yeni başladım. Burada eski tüm çalışmalar pc ortamında hazırlanmış (Freehand, photoshop ağırlıklı.) Bir öneri getirdim, imac almak için ancak talepte bulundum ve sıcak baktılar ancak siz tecrübeli grafikerlere sormak istediğim bir kaç soru var.
1) Dosyaları macintosh'a yüklediğimde ve açtığımda türkçe karakterler bozulur mu? (Freehand'de açtığımda) Ya da o kadar mac fontunu nerede bulabilirim (siteyi çok gezme imkanım olmadı) missing font olmaması adına..
2) Oriinal photoshop ve freehand yazılımlarını mac için nerede bulabilirim? Bir de imac'i nereden temin edebilirim? Mümkünse teknik destek sağlayan bir firmadan almak garanti gibi nete oranla değil mi?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..:emo1:
1) Dosyaları macintosh'a yüklediğimde ve açtığımda türkçe karakterler bozulur mu? (Freehand'de açtığımda) Ya da o kadar mac fontunu nerede bulabilirim (siteyi çok gezme imkanım olmadı) missing font olmaması adına..
2) Oriinal photoshop ve freehand yazılımlarını mac için nerede bulabilirim? Bir de imac'i nereden temin edebilirim? Mümkünse teknik destek sağlayan bir firmadan almak garanti gibi nete oranla değil mi?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..:emo1: