Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben ındesıgn de yaptığım çalışmayı pdf kaydettikten sonra birde bakıyorum ki sayfalar yanda ki sayfanın bıçak payını da gösteriyor şekilde oklarla gösterdiğim gibi bu normal mı yoksa ben mi hata yapıyorum
Arkadaşlar ben ındesıgn de yaptığım çalışmayı pdf kaydettikten sonra birde bakıyorum ki sayfalar yanda ki sayfanın bıçak payını da gösteriyor şekilde oklarla gösterdiğim gibi bu normal mı yoksa ben mi hata yapıyorum
Onunla alakalı bir durum değil bu. Bleed marks seçeneği işin en dışına ikinci bir kros atar. Buradaki durum (sorun demiyorum) yandaki sayfadan gelen geçiş ki bu son derece normal ve sıkıntı yaratacak bir durum değil.
Onunla alakalı bir durum değil bu. Bleed marks seçeneği işin en dışına ikinci bir kros atar. Buradaki durum (sorun demiyorum) yandaki sayfadan gelen geçiş ki bu son derece normal ve sıkıntı yaratacak bir durum değil.
Eminim, bleed taşma payıdır ama siz "bleed marks" seçeneğini işaretlerseniz ayrıca taşmaların hizasından da kros atılmasını istemiş olursunuz böylece çalışmanızda iki adet kros olur birincisi işin net ölçüsü ikincisi ise bleed paylarının hizasından atılan kros.
tam olarak hepsini okumadım ama sanırım senin PDF'teki sorun, arkadaşım baskıya giderken yanyana felecek sayfalar birbirinden taşma paylarını alıyor, sıkıntı yok koşmaya devam.
evet baskıda hiçbir sorun teşkil etmez. eğer pdf sunum yapacaksan ve bu seni rahatsız edecekse o zaman sayfalarını acrobatta croplarsan bu sorun ortadan kalkar...