Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

PDF olarak baskıya göndermek ?

leicageo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba , illustratorde yaptigim tasarimlari baskiya gönderirken matbaa tarafindan tasarimin kopyalanmamasi icin pdf olarak gönderdigimde kesim isi olan islerde pdf olarak verdigim dosyanin kesimi yapilirmi yoksa illa .ai uzantilimi olmasi gerekiyor?

Pdf gonderirken nelere dikkat etmem lazim ?

Son bir sorum daha var, 70x100cm lik forex pano baski ve kesimi icin 80 tl oduyorum reklamcilara bu cok fazla degilmi sizce bunun oluru nedir ?

Tesekkur ederim simdiden...

serkanbens

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Taşma payı verilmişse kesimi yapılır. İçeriğinin başkası tarafından kullanılmaması için PDF tabiki.

leicageo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Serkan hocam teşekkür ederim.

Örneğin bu tasarımı (çerçeve )matbaaya pdf olarak vermek ve kestirmek istiyorum , tam olarak ne yapmam gerekiyor.

Son düzenleme:

tufiakyol3

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle 4 bir yanından kross dedigimiz cizgileri at, iyi olur ortala sonradan bir proglem olmasın. Bir üstüne kesim çizgisi atman gerekiyor baskes olucak birazda taşırma payı at cunki
bıcak kayarsa beyaz keser.

İyi çalışmalar.

leicageo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle 4 bir yanından kross dedigimiz cizgileri at, iyi olur ortala sonradan bir proglem olmasın. Bir üstüne kesim çizgisi atman gerekiyor baskes olucak birazda taşırma payı at cunki
bıcak kayarsa beyaz keser.

İyi çalışmalar.

Boş bir vaktinizde bu adımların nasıl yapılacağını detaylı anlatırsanız çok sevinirim.

Ayrıca pdf nasıl kaydedilir , hangi ayarlar seçilir hiç bilgim yok.

Teşekkür ederim.

katina

🌱Yeni Üye🌱
merhaba siteye yeni üyeyim nereye yazacağımı bilemedim. bende adobe ilüstratör portable cs6 var. ödev yapmam lazım fakat jpep fotmatında kaydedilmiyor pdf olarak kaydedilebiliyor yalnızca. ne yapmam lazım yadımcı olur musunuz?

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
file menüsünden export u seçip seçeneklerden jpg formatını seçip kaydedebilirsiniz.

merhaba siteye yeni üyeyim nereye yazacağımı bilemedim. bende adobe ilüstratör portable cs6 var. ödev yapmam lazım fakat jpep fotmatında kaydedilmiyor pdf olarak kaydedilebiliyor yalnızca. ne yapmam lazım yadımcı olur musunuz?