Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pdfde renk düzeltme

rizgar

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar
dışarıdan pdf olarak gelen bazı işlerde tek siyah olması gereken bazı yazı veya grafiklerde siyah 4 renk karışımı olarak geliyo.. bunu adobe içinde yada bir program yardımıyla tek siyaha nasıl çevirebiliriz. mac için bi program varmış eskiden (9,2 de çalışan) onuda bulamıyorum şimdi. ama zaten bana pc veya yeni macler için olanı lazım. Son bastığımız bi iş baskıda berbat oldu.

selamlar

Benzer konular

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Ai programı açın düzeltebilirsininz

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhabalar
dışarıdan pdf olarak gelen bazı işlerde tek siyah olması gereken bazı yazı veya grafiklerde siyah 4 renk karışımı olarak geliyo.. bunu adobe içinde yada bir program yardımıyla tek siyaha nasıl çevirebiliriz. mac için bi program varmış eskiden (9,2 de çalışan) onuda bulamıyorum şimdi. ama zaten bana pc veya yeni macler için olanı lazım. Son bastığımız bi iş baskıda berbat oldu.

selamlar

Acrobat Plugini Enfocus Pitstop maç içinde pc içinde var

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç bir programa gerek yok, pdf de touch object ile fotonun üzerine tıklayıp sağ tıklayıp edit ederseniz sadece fotoğrafı direk fotosopta acar istdiğiniz düzeltmeyi yapıp direk save derseniz aynı pdf dosyasına fotoyu kaydeder, illüstratörde acarsanız ve convert edilmemişme yazılar biraz uğraştırır sizi, vectörel işleride edit ederseniz illüstratörde acar sağlıcakla kalın...

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlginç cevaplar veriliyor sorulara :D
Öncelikle siyahları rgb veya dört çalışan grafiker şahısı uyarın siyahlara dikkat etsin.
Hiç bir program gerek yok diyen arkdaş 300-400 sayfalık işi tek tek açıp PS de düzelteceksin. :p Enfocus ile convert color ile siyahları düzeletebilirsiniz. RGB resimli PDF dökümnlarını kesinlikle enfocusda cmyk ya cevirmeyin. Acrobatta özel bir seçenek ile RGB resimli dökümanları tek tuşla CMYK çevirebilirsiniz. detay için PM atın.