Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

pembe yanak ağlıyor :p

Yaserdrn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
başlık bulamadım :D:D
bu 4. çizimim, tablet kullanmadan adobo photoshop üzerinden fare ile çizdim bayağı uğraştım ama eksiklerimi söylerseniz düzeltmeye çalışırım ((:)

12355.png

Benzer konular

legolast

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Elinize sağlık mause ile iyi iş çıkarmışsınız bence .

mugurgok

🌱Yeni Üye🌱
Elleri saklaman iyi olmuş ama kollardan sanki hafif bir oran orantı problemi var gibi. Saç efektleri başarılı olmuş. Ellerine sağlık.

taylan74

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sevimli bi çalışma olmuş:) Aynı çizimi bir de vektörel denerseniz daha canlı durur gibime geliyor. Bİr de kaşları ve dudağı aşağı doğru hafif büzersek kızımız daha da üzgün görünecek. Saçlardaki doku çok hoş elinize sağlık.

pysmevt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Başarılarınızın devamını dilerim ben bu sektörde fazla bilgi sahibi değilim ama bir kaç şey söylemek isterim dudak ve burun yapısı orantılı değil gibime geliyor, birazda üzgün modu eklerseniz dahada güzel olur, onun yanında mouse ile çok mükemmel bir çalışma başarmışsınız. Esenlik ve Selametle

Yaserdrn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Elleri saklaman iyi olmuş ama kollardan sanki hafif bir oran orantı problemi var gibi. Saç efektleri başarılı olmuş. Ellerine sağlık.
Kolları düzeltmeye çalıştım ama yapamadım yani nasıl düzelteceğimi bilemedim şuan. :) Teşekkür ederim yorumunuz için ((:)
Sevimli bi çalışma olmuş:) Aynı çizimi bir de vektörel denerseniz daha canlı durur gibime geliyor. Bİr de kaşları ve dudağı aşağı doğru hafif büzersek kızımız daha da üzgün görünecek. Saçlardaki doku çok hoş elinize sağlık.
vektörel çizimleri de denemek istiyorum ama daha zor görnüyor gözümü bunu tam öğrenemeden ona da geçmek istemedim o yüzden :/ kaşları ve dudağı da düzelteceğim inşallah.
Ben de en çok saçlarını sevdim sanırım :D Teşekkür ederim ((:)

Başarılarınızın devamını dilerim ben bu sektörde fazla bilgi sahibi değilim ama bir kaç şey söylemek isterim dudak ve burun yapısı orantılı değil gibime geliyor, birazda üzgün modu eklerseniz dahada güzel olur, onun yanında mouse ile çok mükemmel bir çalışma başarmışsınız. Esenlik ve Selametle
Üzgün modunu kaş ve dudağı düzeltince katabilirim sanırım haklısınız :) Fareyle bayağı zor oluyor ama tat alıyorum yorumunuz için teşekkür ederim (:)