Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Pepsi Çalışmaları

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Pepsinin İzmir üretim fabrikasına yapılmış olan duvar ve kolon görselleri...Standartlar dışında yapılmıştır.

pepnp7.jpg

Benzer konular

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
hoş olmuş fakat daha yararlı yorum için daha büyük upload etmen lazım.
Ayrıntılar belli olmuyor.
yalnız kare çalışmanda alttaki çizgiler rahatsız ediyor.
Ellerine sağlık.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu da onay alınmayı bekleyen lipton duvar çalışması..

150x150liptoncopyej6.jpg

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine sağlık. bence hepside iyi çalışmalar ;)

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
İce tea çok güzel olmuş gerçekten başarılı.
yalnız 3 tane logo var belki en aza indirgeyebilirsin.
Ellerine sağlık.

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Her nekadar çalışmalar standartların dışında da olsa, ürünün kendisi, ürün logosu ve varsa slogan bir arada kullanılması gereken mevburi öğeler. Bu PPG nin kullanılmasını istediği bir uygulama. Ki bence de uygulanması daha doğru olur. Teşekkürler yorumlar için.

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
pepsi çalışmalarınız güzel, kare çalışmada ordaki yıldızların fazlalık olduğunu düşünüyorum.
bir de sorum olacak size;
lipton çalışmasında kutunun kapak kısmından ice tea fışkırıyor o efekti nasıl yaptığınızı anlatırmısınız onu bazı cola afişlerinde de görüyorum sizdede görünce aklıma geldi. kısa bir anlatım yapabilir misiniz acaba?

emeğinze sağlık hoş çalışmalar.
teşekkürler

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Quick dostum, aslına bakarsan o bir efekt değil.Gerçek görüntü, yani bir fotoğraf.Ancak şu var, o fışkıran çay ile ürünün kendileri farklı fotoğraflar.Bu arada belirteyim fotoyu çeken ben değilim.Pepsi nin İstanbul ajansı olan Brandit çekiyor. Ama nasıl yapıldığını sana söyliyebilirim. Dediğim gibi ürünün üst kısmı ve fışkırması başka bir fotoya ait. Ürünün tam karşıdan görünen açısı, yani sırtı ise başka bir fotoya ait. Fışkırırkenki halini fotoğraflıyabilmen için, kutuyu gayet ilkel bir yöntemle sallayıp, istediğin açıda oluşan görüntüyü sağlam bir fotoğraf makinası ile çekmen yeterli. Daha sonra aynı açıdan ürünün kendisini fotoğraflaman gerek.Sonrası basit bir montaj işi. (Tabi bunun daha başka teknikleri de olabilir ama PPG ve Brandit bu tekniği kullanıyor) Ki bu fışkıran sıvı karesini sadece o ürün için değil, farklı sıvı renklerindeki ürünlerde de, renk ayarlarıyla oynayarak kullanabilrsin. PPG firması hemen her kutu ürününde aslında aynı fışkırma görüntüsünü kullandırıyor ama ürünün sıvı rengine göre küçük bir PS ayarı çekiliyoruz :D Etrafa saçılan damlalarında neredeyse herbiri farklı layer diyebiliriz.Tabi bu çalışmada daha çoooooooook layer var :D

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
teşekkürler Countryman açıklama ve verdiğin bilgi için. fotoğraf makinemi aldığımda bunu deneyeceğim amatörce olsada :D

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
ama manuel bir makina almalısın, otomatik bir makinayla bu iş olmaz aklına olsun.tabi enstantane ve diyafram ayarlarından felan da anlaman gerekiyor. Şahsen anlamam pek :)

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
pepsi de liptonda budur diyorum ellerine sağlık ne bi eksiği ne bi fazlası olmuş tebrik ederim parlama efektleri bile bence çok yerli yerinde sabah sabah içim açıldı teşekkürler :)

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
valla bende ayarlardan anlamam ama alacağım makine canon EOS 30D bu işlere cevap verir sanırsam :)

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende teşekkür ederim naz :)
Dediğim gibi quick canon EOS 30D manuel ise verir :)

tuğbasayıköz

🌱Yeni Üye🌱
slm ellerine sağlık çalışmalarını takip ediyorum gerçekten başarılı...

Aykut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
lectronic.deviantart.com
Countryman,

Sevdim ben de çalışmalarını.
Büyük bir eksik veya yanılış gözüme çarpmadı.

Başarlıar dilerim.. :)

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gayet iyi çalışmalar, eline sağlık başarılar..

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Buda yine Pepsi izmir fabrikasınının cephe giydirme çalıması. fikir orjinal değil biliyorum, ama sanırım uygulama olarak Türkiye'de ilk olacak.Daha onay alınmadı...

yanduvarcalismacopygu7.jpg

ondc2.jpg

onyanoe8.jpg

Son düzenleme:

Recorded Butterflies

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
gecesintisi.deviantart.com
güzel gözüküyor. fakat ben pepsinin solunda yer alan kırıkların iç kısmının o kadar siyah olması hoşuma gitmedi, gerçekçi hiç gelmiyor.. photoshopta çizgiler oluşturulmuş gibi duruo. bana ağaç dalları gibi birşey anımsatıyor..