Bu iş için profesyonelim diyemem çok yapmadım ama photosopa başlama sebebim araba modifiyesidir (=
Hakan D. 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Nis 2009 Mesajlar 34 Tepkime puanı 2 27 Eyl 2010 #1 Bu iş için profesyonelim diyemem çok yapmadım ama photosopa başlama sebebim araba modifiyesidir (=
B Berk Graphic 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Şub 2010 Mesajlar 75 Tepkime puanı 1 27 Eyl 2010 #2 Hava girişi olmamış oraya tel yapabilirsin çok siyah koymuşsun.. -Gölgede sorun var -Tampondaki hava girişide aynı.. Pratikle bunları atlatırsın.. İyi Chop lar
Hava girişi olmamış oraya tel yapabilirsin çok siyah koymuşsun.. -Gölgede sorun var -Tampondaki hava girişide aynı.. Pratikle bunları atlatırsın.. İyi Chop lar
Hakan D. 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 13 Nis 2009 Mesajlar 34 Tepkime puanı 2 27 Eyl 2010 #3 Buraya koymak baştan kafamda olsaydı kesinlikle tamponu boş bırakmazdım sonradan da uğraşmadım zaten (= Evet gölge sıkıntım var Teşekkür ediyorum.
Buraya koymak baştan kafamda olsaydı kesinlikle tamponu boş bırakmazdım sonradan da uğraşmadım zaten (= Evet gölge sıkıntım var Teşekkür ediyorum.
I IStrongArmyI 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Tem 2010 Mesajlar 29 Tepkime puanı 0 30 Eyl 2010 #4 Genede çok güzel çalışma elinize saglık..