Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
phaeton 3206s marka makinamız var. voltaj ayarlarını sıfırdan yapmak istiyorum. neye göre yapacağımı bilmiyorum ama. bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum
slm mustafa makineyle gelen manuel operation diye bir kitapcık olması gerekiyor o kitapcığın içinde voltaj - ısı tablosu var ona göre ayar yapıyorsun daha sonra test alarak artı eksi netleştiriyorsun kolay gelsin
def volt. ben daha önce 20 ila 21 arası verdim biraz baskı yaptım test aldım en uygun değerlere getirdim en düşüğü 20 de en yükseği 21 de yani sen de dene
birtürlü çözemediğim bir konu var. sıcaklık lar 30 derecenin üzeindeyken bile baskı yaparken birden boya kesme oluyor. özellikle cyanda. çizgi halinde kesme oluyor 3-4 üncü seferde çok büyüyor. böyle bir durumda voltajı düşürmelimiyim artırmalımıyım. yoks adef voltajla mı oynamalıyım :S