Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Phosshop boyama

eren601905

🌱Yeni Üye🌱
istockphoto_6912140-men-s-polo-shirt.jpg

Bu kapüsonluyu boyamak istiyorum ama üzerindeki desen vs. bozmamak kaydı ile fırça çeşitlerinden çoğalt, koyulaştır ve hue saturation hariç başka önerinizi alabilirmiym ?

Benzer konular

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Boş bir layer aç
t-shirt ü marquee tool ile seç
içini istediğin gibi boya
layer in modunu overlay, soft light, color, color burn veya diğerlerinden uygun olanı seç
oluşacak olan renlendirme için seçtiğiniz renk çok önemlidir

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende bişe soracam bir resmin sadece beyaz kısmını yada kırmızı rengini nasıl istediğimiz gibi boyarız herhangi bir tool aracı ile secmeden

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam var ben gördüm ama yapan şahıs sölemiyoru mesala tabakta kebap resmi var dekoba ettim resmi sadece tabagın rengini acmak istiyorum ama işte tabagı secmem lazım tabaksa hafif gri renkte renk secim arıcı ile secip control b gibi control u gibi bir kontrans paleti cıkıyor ve yumaşak sert tonlarda istediğin gibi renklendire biliyorsun tabi nasıl ..... işte :)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
hocam var ben gördüm ama yapan şahıs sölemiyoru mesala tabakta kebap resmi var dekoba ettim resmi sadece tabagın rengini acmak istiyorum ama işte tabagı secmem lazım tabaksa hafif gri renkte renk secim arıcı ile secip control b gibi control u gibi bir kontrans paleti cıkıyor ve yumaşak sert tonlarda istediğin gibi renklendire biliyorsun tabi nasıl ..... işte :)

dediğinz yönetem uygulamak için ilk önce rengin değiştirileceği alan seçilir. ctrl+H (hue/saturation) yada ctrl+b (color balance) ile renk değişimi uygulanır.
Ama siz herhangi bir araçla seçmeden diye sormuşsunuz. onu bilmiyorum????

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
yeni aklıma geldi. "select" sekmesi var bide kullanabileceğimiz.

1-ilk önce hangi rengi değişeceğini marquee tool aracı ile ufacık bir alan seçiyoruz
10739269.jpg

2-şimdi select-->>> similar atıklayın böyle bir sonuç çıkacak karşınıza
89513630.jpg

3-şimdi hue/saturation ile yada diğer adjustments ler ile renk verin
10859974.jpg

Faklı bir renk
37403905.jpg

Yalnız "similar" özelliği, seçtiğiniz renk resmin neresinde ise hepsini seçer. sizde istemediklerinizi seçmeyin yada bu yapacaklarınızı kopya bir layer da yapıp istemediğiniz alanları işlemden sonra silin.
Kolay gelsin

1965seyfo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel Bir Uygulama Paylaşım İçin Sağol
İstenilmiyen Yerleride Geri Getirme Fırçasıyla Düzeltebiliriz