Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop Cs4 resim sorunu

ozkan66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
8456Untitled-1.jpg

resmi photosohop a yükleyince böle görünüyo nasıl düzeltebilirim?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bence Photoshop CS4 vaz geçmelisiniz... son zamanlar fazla sıkıntı yaratmayi başladı bu sürüm... en güzel CS3 benim için tabi.... CS4 da yeni pyasaya çıkmayi başladı, neden acele ediyorsunuz CS 4 kullanmayi?

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bence Photoshop CS4 vaz geçmelisiniz... son zamanlar fazla sıkıntı yaratmayi başladı bu sürüm... en güzel CS3 benim için tabi.... CS4 da yeni pyasaya çıkmayi başladı, neden acele ediyorsunuz CS 4 kullanmayi?

bencede cs3 hala patch alırken neden cs4 kullanmak isityorsunuz :S adamlar sürekli çıkarıyor çünkü amaçlar satmak öncelikli genel amaçları tabiki...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlarıma katılıyorum gelin siz en sağlıklı yoldan versiyon düşürün

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bencede CS3:wink:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende PS 7 diyorum:D hadi bakalım alıştık rahata alıştık. CS3 de her şey var diye... ama CS3 de olan eklenteleri Photoshop 7 de yapabilmiyiz?

Neden biz her şey hazır bekliyoruz, alıyoruz, yapıyoruz? Neden Allah bize el, akıl verdikten sonra onları kullanmıyoruz? daha çok Nedenleri var tabi ...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
Bende PS 7 diyorum:D hadi bakalım alıştık rahata CS 3 te her şey var diye... ama CS3 Photoshop 7 yapabilmiyiz?

benim düşünce şu, eğer kişi Photoshop 7 sürümü kullanarak CS3 daki olan eklentiiler yapabiliyor o zaman gerçek Photoshopçu

Neden biz her şey hazır bekliyoruz, alıyoruz, yapıyoruz? Neden Allah bize el, akıl verdikten sonra onları kullanmıyoruz? daha çok Nedenleri var tabi ...

:D:D:D çok güldüm yorumuna ya :D ama şöyle bi durum söz konusu o akdar da geride kalrısak teknolojiyi ve gelişimi takip etmemiş oluruz buda yanlış olur bence o kadar da geriye gitmemek lazım en mantıklısı oturmuş olarak en son sürüm hangisiyse onu kullanmalıyız...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
canımcım alışmışız "armut piş ağzıma düş"...acı ama gerçek:)...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:D:D:D çok güldüm yorumuna ya :D ama şöyle bi durum söz konusu o akdar da geride kalrısak teknolojiyi ve gelişimi takip etmemiş oluruz buda yanlış olur bence o kadar da geriye gitmemek lazım en mantıklısı oturmuş olarak en son sürüm hangisiyse onu kullanmalıyız...

tamam olabilir teknolojiye uyumak lazım... ama madem PS 7 ( mesela başlangıç yapiyim...ben o sürümden başladım) kullanmadın o zaman ne demek teknolojiye ayak uydurması?

teknolojiye ayak uydurursak her şey yeni çıkanlara almaya kalkarsak ne olacak? ne olacak değil, oldu bile - kriz... bu kriz devlet yapmadı - biz yaptık, neden? teknolojiye ayak uydurduk diye... Devlet bize kandırdı, kredi, taksit vs vs bizde rahatımıza bakıyoruz... ohh ne güzel, nasılsa 12 ay taksit.... yalan mı?

canımcım alışmışız "armut piş ağzıma düş"...acı ama gerçek:)...

evet yapabilecek bu konuda bir şeyimiz yok... hayatta durmak için...daha hızlı olmak için, rakibimize yol vermemek için her şey hazır kullanmaktayiz... ama yalnış:S

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
tamam olabilir teknolojiye uyumak lazım... ama madem PS 7 ( mesela başlangıç yapiyim...ben o sürümden başladım) kullanmadın o zaman ne demek teknolojiye ayak uydurması?

teknolojiye ayak uydurursak her şey yeni çıkanlara almaya kalkarsak ne olacak? ne olacak değil, oldu bile - kriz... bu kriz devlet yapmadı - biz yaptık, neden? teknolojiye ayak uydurduk diye... Devlet bize kandırdı, kredi, taksit vs vs bizde rahatımıza bakıyoruz... ohh ne güzel, nasılsa 12 ay taksit.... yalan mı?

evet yapabilecek bu konuda bir şeyimiz yok... hayatta durmak için...daha hızlı olmak için, rakibimize yol vermemek için her şey hazır kullanmaktayiz... ama yalnış:S

kasta sen olaya çok derin girdin bu saatte :D hiç gereği yok bırakalım bu olayları biz tasarımımıza bakalım :)

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟
cs4 de skıntılar olduğunu duymuştum. Cs3 de sıkıntı yokmuş

sebago

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaslar benım araba resmım var bu resmı kaza yapmıs gıbı nasıl yapabılırım bana yardımcı olurmusunz

fufifufi

🌱Yeni Üye🌱
cevap

Dostum herkes sana versiyon düşür demiş ben en iyisi sorunun cevabını vereyim.
O hata ekran kartından kaynaklanıyor muhtemelen ATI HD2600 falan kullanıyosun dizüstü ekran kartı bu sorunu verebiliyor.Bunu aşmak için yapacağın şey yardımcı bir programla dizüstü ekran kartını masaüstü gibi göstermen ve masaüstü güncellemelerini alarak ekran kartını güncellemen.Mobility modder diye bir program var Türkçesi yok sorarsan yardımcı olabilirim ama forumda link vermek serbestmi bilmiyorum o yüzden vermedim.Googleda ararsan bulabilirsin.Bununla ekran kartını masaüstü ekran kartına güncelleyebilirsin o zaman sorunsuz çalışacaktır.NVidia ekran kartı kullanıyorsan sorunu tam nasıl çözeceğini bilmiyorum ama temeli ekran kartında.Kolay gelsin.

By_Zakir

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ehlibeytradyo.com
Edit+Preferences+Performance+Enable OpenGL Drawing seçeneğini kaldırırsan sorun çözülür arkadaşım ;) kolay gelsin