Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop da sorunum var: kanala kopyalayıp layerı yapıştırıyor

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle kanala kopyalayıp layerı yapıştırıyor ben yapamadım videolu anlatım varsa Türkçe çok memnun olurum teşekkür ederim resimdeki örnekler

allahın kulu 116 kişi bakmış hiç mi yardım eden yok

deepfunk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Heralde sorundan kimse birşey anlamamış olsa gerek.

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam daha nasıl anlatayım resim koydum bir de dediğim şu channel daki katmanı layerıya nasıl yapıştıracaz olmuyor o yüzden sorunum vardı

KeskinRaze

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorununu tam olarak detaylı bir biçimde anlatırsan illaki bir çözüm çıkacaktır. Ama bakınca kimsenin bişey anlamaması normal çünkü sorunun ne olduğu belli değil.

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
keskin bey sorun çözüldü teşekkür ederim saygılarımla

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
keskin bey sorun çözüldü teşekkür ederim saygılarımla

Sorunun çözümünü de yazsaydınız keşke. Nasıl ki siz bu ve bunun gibi bir sorun ile karşılaştığınızda arama yaparak çözüme ulaşmaya çalışıyorsanız aynı sorun ile karşılaşanlara rehber olmayı düşünerek bunu cevaplamanız güzel bir davranış olmaz mıydı?

sarp111

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmanız rgb renk modunda olduğundan öncelikle onu görüntü menüsünden mod alt menüsü ile cmyk ya çeviyoruz.
Ardından kanallar sekmesine gelip sarı layerı tıklıyoruz CTRL+A ile tüm layerı seçili hale getirip tekrar CTRL+C yapıp kopyalama işlemini gerçekleştiriyoruz..
Önceden cmyk renk moduna getirdiğimiz çalışmayı tekrar RGB renk moduna çeviriyoruz ve katmanlar panelinde CTRL+V yapıyoruz...
Sarı kanal background layerımızın uzerine yeni bir layer olarak yapışıyor