Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop Dersleri : Bulutun arasından sızan güneş efekti

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
Örnek resim

10if1vw3.jpg

Resimimizi seçiyoruz
Layer menüsünden resmimize sağ tıkLayıp Duplicate Layer seçeneğine tıkLıyoruz ve resmimizin kopyasını oLuşturuyoruz
Çıkan kopyaya tıkLayıp yukarıdaki NormaL yazan pencereye tıkLayıp Screen seçeneğini seçiyoruz

22qikv9.jpg

CtrL+L basıyoruz ve çıkan ekranı resimdeki gibi yapıyoruz

36kbtr4.jpg

İşLem bitince FiLter - BLur - RadiaL BLur menüsünüde resimdeki gibi yapıyoruz ve çıkan ışın şekLini istediğimiz yere yerLeştiriyoruz (AyarLarı kendi resiminize göre değiştirebiLirsiniz)

41ot1in6.jpg

Son oLarak CtrL+Shift+L yapıyoruz
Işın efekti resimde oLuşuyor
İsterseniz ışın efektine BLur efektide uyguLayabiLirsiniz böyLece keskinLiği azaLmış oLur
Işın efektini daha beLirgin yapmak için resimimizin oLduğu Layere sağ tıkLayarak Duplicate Layer yapıyoruz ve bir tane daha ışın efekti katmış oLuyoruz (Resime göre ayarLarsınız)

Resmimizin son haLi

56nndr7.jpg

By Necdet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık.güzel paylaşım tşkler.

sadeufuk

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler güzel bir anlatm olmuş ellerine sağlık...

unholyone

🌱Yeni Üye🌱
ben denedim ama başarılı olamadım :sadsmile: işlemin aynısını uyguladım fakat bendeki resim farklı yani pcmde kayıtlı olan resimdi acaba sorun ondan mı kaynaklanıyor. birde layer seçeneğini tıkladığımda bende normal seçeneği çıkmıoyor :sadsmile: bu arada ben çok acemiyim.. bu siteden bişeyler öğrenmeye çalışıyorum..

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
ben denedim ama başarılı olamadım :sadsmile: işlemin aynısını uyguladım fakat bendeki resim farklı yani pcmde kayıtlı olan resimdi acaba sorun ondan mı kaynaklanıyor. birde layer seçeneğini tıkladığımda bende normal seçeneği çıkmıoyor :sadsmile: bu arada ben çok acemiyim.. bu siteden bişeyler öğrenmeye çalışıyorum..

çalışmanızı printscreen yapıp gonderebılır mısınız yardımcı olmaya calısayım

unholyone

🌱Yeni Üye🌱
my.php

URL]

umarım gelmiştir. yardımın için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme: