Neler yeni

Photoshop işi Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

santacruz

🌱Yeni Üye🌱
8 senedir photoshop kullanıyorum.Photoshopla yapabileceğim bir iş arıyorum.

Dekupe,fonlama,retouch,restorasyon,moda ve ürün fotoğraflarının işlenmesi gibi işleri temiz ve uygun bir şekilde yapıyorum.Yer Kartal ister msn den ister sizin yerinizde.

8-9 senedir sütdyo fotoğrafçılığından olan bi photoshop bilgim var.Fotoğraf ajansında veya bir tasarım şirketinde işe başlamak istiyorum.

8-9 senelik stüdyo fotoğrafçığı bilgim var.Ürün,insan dekupesi,fotoğrafları düzeltme ve daha kaliteli bir hale getirme,fotoğraf tasarımları veya stüdyo,moda,ürün çekimlerinde photoshop bilgimi kullanabilirim.Bu işte iyiyim.Daha önce çalıştığım yerler:Kadraj,Kadıköy Saray Fotoğrafçılık,Gebze Akay Dijital,Bostancı Hayat Color...

9 senedir photoshop kullanıyorum.Web tasarım kursuna gittim.En iyi bildiğim program photoshop diğer programlardan ; Flash,İllustrator başlangıç seviyelerindedir.Yaptığım işlerdende örnek olarak koydum.Yardımcı olmanız dileğiyle...

özel mesaj atamıyorum.ilgilenirseniz sevinirim.cep no :0537 706 29 82 email : urumur1@hotmail.com

10 senedir photoshop kullanıyorum.tasarım,retouch,yenileme,stüdyo,dekup e ve benzeri işlerde seri ve kaliteli bir iş çıkarırım.Yetiştirilmek üzere veya çalışabileceğim bir iş arıyorum.diğer programlardan ;
Grafik tasarım - " iş arıyorum " illustratör --- Başlangıç
flash --- Başlangıç

olmak üzere bir bilgiye sahibim.İstanbulda oturuyorum.Tel:0537 706 29 82

Grafikerlik hizmetleri verilir.

Freelance olarak . . . . . .

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

JPMEDYA

🌱Yeni Üye🌱
özel mesajla iletişim bilgilerinizi gönderirmisiniz acaba .

bestwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gaye reklam tabela da dijital baskı ve tasarım bölümünde çalışacak eleman aranıyor.
yerimiz gebze dilovasındadır ilgilenenler cv lerini yolayabilir veya direk iletişime geçebilir. gayereklamtabela@hotmail.com

teksabilgisayar

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

Yerimiz Kadıköyde. e- ticaret sitemizin ilanlarını hazırlamak için photoshop bilen elemana ihtiyacımız var.İlgilenirseniz 0216-700-20-44 yada 05337222992 den Tuba hanımla görüşebilirsiniz

mrged

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar resimli cv nizi ve portfolyonuzu info@semureklam.com adresine gönderirmisiniz. Ücret beklentinizi de belirtirseniz memnun oluruz.
Çalışmalarınız da Başarılar.

ilkersoyturk

🌱Yeni Üye🌱
İlanınızı grafikerler.net’de gördüm.
İşyerimiz İkitelli Masko’da. Reklam fotoğrafçılığı ve grafik tasarım hizmeti veriyoruz.
Grafiker arıyorum. İlgileniyorsanız bu maile bir cv yollamanızı ve benimle irtibata geçmenizi rica ederim.

İyi günler…

İlker SOYTÜRK
Tel : 0212 675 24 73
GSM : 0532 375 09 04

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...