Neler yeni

photoshop uzmanı iş arıyor

serdargazel

🌱Yeni Üye🌱
1994 ten beri bilgisayar grafik programları kullanıyorum
hem mac hem pc kullandım. 5 yıl yerel gazete yapımı (QuarkExpres ,Dizayn Studio, Photoshop, Frehand) dizgi ve mijanpaj - 3 yıl matba tecrübem oldu (Photoshop, Frehand) davetiye fatura irsaliye not defterleri takvim aklınıza gelen her türlü matbu iş yaptım. son 7 yıldır Fotoğraf stüdyosunda çalışıyorum (Photoshop) gelin damat vesika onarım renklendirme aklınıza gelebilecek her turlu fotograf işleri seri şekilde yapıyorum. Şuan aktif olarak 825 tl maas + sigorta +çay + pazar yemek parası alıyorum imkanları daha ıyı ve zaman bulabilecegım bır iş arıyorum

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

uurca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yerimiz kadıköy de copy center ve fotoğraf üzerine faaliyet gösteriyoruz.

bu adresten iletişim kurabiliriz

bakirkaya

🌱Yeni Üye🌱
PHOTOSHOP KULLANABİLEN BİRİNİ ARIYORUM YETİŞTİRMEK ÜZERE.
Metin BAKIRKAYA

İletişim bilgileri web sayfasında var. Arayın görüşelim

Alp Ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesinde bulunan Reklam Ajansı ve Matbaamıza Grafikerler Alınacaktır. Kalacak yer mevcuttur.
ilgilenenlerin, ****
adresine cv göndermeleri gerekmektedir.

kartafilis

🌱Yeni Üye🌱
1994 ten beri bilgisayar grafik programları kullanıyorum
hem mac hem pc kullandım. 5 yıl yerel gazete yapımı (QuarkExpres ,Dizayn Studio, Photoshop, Frehand) dizgi ve mijanpaj - 3 yıl matba tecrübem oldu (Photoshop, Frehand) davetiye fatura irsaliye not defterleri takvim aklınıza gelen her türlü matbu iş yaptım. son 7 yıldır Fotoğraf stüdyosunda çalışıyorum (Photoshop) gelin damat vesika onarım renklendirme aklınıza gelebilecek her turlu fotograf işleri seri şekilde yapıyorum. Şuan aktif olarak 825 tl maas + sigorta +çay + pazar yemek parası alıyorum imkanları daha ıyı ve zaman bulabilecegım bır iş arıyorum

kardeş git heykelde aykar prestij e oraya eleman arıyorlar. maaşı daha iyidir..:)

mhmttkn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilanın hala aktifse cv'ni ve portfolyonu beklerim

Son düzenleme: