Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop vanishing point hatası

yusfull

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar photoshop cs4 te vanishing point uygulaması açıkken seçim aracını perspektif alanına tıkladığımda program hata verip kapanıyor. preferences ten photoshop un kullanabileceği rami 3 gb ta yükselttim yine hiçbir faydası olmadı daha önce bu sorunla karşılaşan ve çözen varsa yardım ederse çok sevinirim.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
verdiği hatayı yazabilirmisiniz yada ekran görüntüsünü ekleye bilirseniz daha iyi olur

yusfull

🌱Yeni Üye🌱
"adobe photoshop çalışmayı durdurdu" yazıp direk kapanıyo. hata veriyo bile sayılmaz aslında. 64 bit işletim sisteminde x86 photoshop kullanıyorum ondan mı acaba? 64 bit olan çalışmıyo cünkü. on one plugin seti yuklediğimde de açar açmaz kapanıyordu onlarıda kaldırdım.

teşekkürler

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Alıntı Alıntı ...

....JDownlader den Kaynaklanıyomuş Eğer Sizde Bu Hatayı Alırsanız JDownloader ve buna benzer programlar kullanıyosanız kaldırın .. veya photoshop ile çalışırken bu tarz programları kapatı....
Ama büyük ihtimal 64 bitlik makinada x86 photoshop kullanıyoru olmanızdan kaynaklı

Son düzenleme:

yusfull

🌱Yeni Üye🌱
supersiniz! çok teşşekür ederim :D O kadar araştırdım bulamamıştım.gerçektende j downloader'dan kaynaklanıyormuş.