Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

photoshop yaşlandırma çalışmam :)

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
farklı farklı yaşlı insanların yüzünü kullandığım çalışma umarım beğenirsiniz yorum ve görüşlerinizi bekliyorum.. :D

www.facebook.com/ihtfilm
www.youtube.com/user/ihtfilmtr

7g5x1.jpg

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
saçlar yaşlanmamış maşallah :)) uzmanlık alanım değil ama genel olarak başarılı. devamını bekleriz

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
saçları beyazlattım ama dökmem lazımdı bakalım belki sıkılınca oyalanmak için tekrar açar uğraşırım :D

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Birader bu yaşlanmamış ölmüş bu. Zombi gibi :))) Toprak altındaki hal felan. Valla Çok güldüm. Başarısız bi çalışma...

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
siz de yapın da görelim baranbeyy ? laf atması kolay... ancak kime sorarsan sor bu çalışma bir yaşlandırma çalışmasıdır..

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Aynı yerde dura dura yaşlanmış çocukçağız ama fitliğinden birşey kaybetmemiş. :D

Bazı ayrıntılar fazla abartılmış ve tonlamalar başarısız olmuş.
Elinize sağlık.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Yanaklardaki ve gözlerdeki siyahlığın abartıldığını düşünüyorum ki az daha zorlansa zombi olabilirmiş. Renklerde genel bir düzenlemeyle gayet güzel olacağı kanısındayım ...

NaRe_TuRKeY

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yanaklarda ve gözlerde çöküş olduğu için karanlık ayrıca curves ile aydınlık yerleri aydınlık ve karanlık yerleri ise karanlık yaptığım için öyle görünüyor sağolun yorumlarınız için

Genclik42

🌱Yeni Üye🌱
kardeş güsel bi çalışma fakat yanaklardaki siyahlığı biraz azaltabilrsn daha güzel olur
:)

design_tolga

🌟Usta Tasarımcı🌟
olmamış demek kolay. arkadaş belli ki şimdilik elinden gelen bu dahada ilerletecek evet eksikleri var ama sonuçta bi yerden başlamış başarılar daha iyisi olur...