Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapımı uzun sürdü ancak ben kısa anlatayım önce rentangular marquee tool ile uzun bir çubuk oluşturdum sonra bu çubuğa efekt verdim daha sonra kibritin yanacak olan kısmını çizdim yuvarlak bir şekilde ve onada efekt verdim kibriti sayfaya ayarladıktan sonra brush toolu seçtim brush ayarlarıyla oynadım noktacıklar çıkarttım sonra warplama işlemiyle brushı kibriti yanan yerine doğru çektim ardından yapmış olduğum brusha blending options ayarlarından efekt verdim bu efektler çizimini belirliyor sonra eliptical tool ile bir daire oluşturdum bu daireyede efektler verdim sonra onuda warplama işlemiyle kibritin yanacak yerine çektim ardından blending options ayarlarıyla yaptığım şekle bir alev oluşumu yarattım ardından smudge tool ile alevi ortalığa saçtım birazda ufak tefek efeklerle oynadım hepsi bu kadar :smile:
Gerçekten çok beğendim. Çalışmalarınız gerçekten güzel. Bunları bizimle de paylaştığınız ve soran arkadaşlara da üşenmeden anlattığınız için çok sağolun. Bu yüzden benden :artipuan: puan.