Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopda kibrit ile ateş çıkarmak...

yy84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kibrit1.jpg

MehmetBaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tebrik ederim. Nasıl yaptığınızı da anlatırsanız harika olurdu.

yy84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yapımı uzun sürdü ancak ben kısa anlatayım önce rentangular marquee tool ile uzun bir çubuk oluşturdum sonra bu çubuğa efekt verdim daha sonra kibritin yanacak olan kısmını çizdim yuvarlak bir şekilde ve onada efekt verdim kibriti sayfaya ayarladıktan sonra brush toolu seçtim brush ayarlarıyla oynadım noktacıklar çıkarttım sonra warplama işlemiyle brushı kibriti yanan yerine doğru çektim ardından yapmış olduğum brusha blending options ayarlarından efekt verdim bu efektler çizimini belirliyor sonra eliptical tool ile bir daire oluşturdum bu daireyede efektler verdim sonra onuda warplama işlemiyle kibritin yanacak yerine çektim ardından blending options ayarlarıyla yaptığım şekle bir alev oluşumu yarattım ardından smudge tool ile alevi ortalığa saçtım birazda ufak tefek efeklerle oynadım hepsi bu kadar :smile:

yy84

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Beğendiğiniz için teşekkür ederim.:smile:

rozerrin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok hoş olmuş, çok beğendim, emeğine sağlık, başarılar.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gerçekten çok beğendim. Çalışmalarınız gerçekten güzel. Bunları bizimle de paylaştığınız ve soran arkadaşlara da üşenmeden anlattığınız için çok sağolun. Bu yüzden benden :artipuan: puan.

İyi çalışmalar.