Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop'da Yaptığım Manüpülasyon Çalışmaları - Erdem Kaya - Deneme değildir...

erdemkaya55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum...:angel:
Teşekkürler...
1808h.jpg

filmafisi.jpg

heykel1.jpg

heykel2.jpg

Arkadaşım Ümran'a Yaptığım Bir Çalışma....
umrossss.jpg

hayvanlarz.jpg

dovme.jpg

kurbaga.jpg

tokmak.jpg

Son düzenleme:

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarınız güzel olmuş..
Yanlız sunum şekliniz bence çokta hoş degil.PrtSc yöntemiyle kendi çalışmalarınızın kalitesini düşürüyorsunuz çalışmalara kadar sunumda önemlidir.Neden diceksiniz yorum almak için sergiliyorsunuz çalışmalarınızı.Birde emek vermiş oldugunuz çalışmaları yorumluyoruz.Ama PrtSc yaparak sundugunuz işler gerçek yorumları yansıtıcağına inanmıyorum bu sizin tarzınız olabilir saygı duyarım ama çalışmalrınızdaki yorumu çok etkiler çünkü çalışmalarınızın edrafında o kadar gereksiz etkenler varki gerçek yorumu alamasınız buda yorumları etkiler.Size tavsiyem bu yöntemle Çalışmalrınıza yorum almayın çünkü emek vermiş oldugunuz çalışmalrınızın ister istemez kalitesi düşer...

Emeginize sağlık..
Başarılar diliyorum....

erdemkaya55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Haklısın Hocam. O anlık Tık tık tık Hızlıca prnt scr Etmiştim. İleride Düzenlerim. tabi göreceli kavramlar. Nihayetinde çalışmaya bakılacak. etrafdaki diğer hususlar o kadar önemli değil. teşekkürler güzl yorumunuz için

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Haklısın Hocam. O anlık Tık tık tık Hızlıca prnt scr Etmiştim. İleride Düzenlerim. tabi göreceli kavramlar. Nihayetinde çalışmaya bakılacak. etrafdaki diğer hususlar o kadar önemli değil. teşekkürler güzl yorumunuz için

arkadaşım kaynağı yazarak, alıntı olduğunu belirtseydin daha şık olurdu. Photoshop Top Secret - Photoshop Training

Etrafındaki hussuslar önemi diyen yok zaten çalışmayı etkiler karmaşa var.Digerek belirtmiştim ama siz istediginiz gibi algılıyorsunuz...
Ve çalışmaları kendinizinmiş gibi yayınlamanız gerçektende Emege hırsızlık yani çok şey söylenir bu duruma ama kalitemi bozamyacagım emege hırsızlık yapan bir kişi şu satırları bile haketmiyor benim için....

Bence Kendi emeginiz olan bir çalışmayı basit olsada koysaydınızda emek hırsızı dedirtmeseydiniz kendinize..Eger paylaşmak isteyip te siteye koyup altına belirte bellirdiniz..Ama ne yazıki EMEGE SAYGI GÖRMEDİGİNİZ BARİZ BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKTI.sayars'a Teşekkürler.Bizi bilgilendirdigi için...

anamari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım kaynağı yazarak, alıntı olduğunu belirtseydin daha şık olurdu. Photoshop Top Secret - Photoshop Training

Burdaki çalışmalarla paylaşılan çalışmaları inceledim milimetrik küçük ayrıntılara baktım bire biri paylaşılanlar...İnsanları anlamıyorum sahtekarlık yaparak haksız güzel yorumların ne gibi bir getirisi var ki ...Amatör hatayla dolu çalışmalar yapıyorum yeniyim bu konularda Sahtekarlık yapıp başkalarının çalışmasını kendi çalışmam diye paylaşmaktansa o berbat çalışmalarımı paylaşmakdan onur duyuyorum el emegim göz nurum sonuçda ögreniyorum yavaş yavaş.
Saygılar...

alicansofu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.alicansofu.com
Haksız Güzel Yorumların Peşindeler :) Birde Anlamadığım haha Facebook Olayı Onlara Koptum Sanki Bilerek İsim Soyisimi vurgulamış :) Browser Fontlarını Büyütmüş...

Zaten Böyle bir Çalışma Yapmış Olsaydınız.. Bu Şekilde Teknik bir Grafiker olmuş olsaydınız Zaten bu şekilde bir sunum yapmazdınız :)

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Bence güzel uygulamalar olmuş.

Bence alıntı olduğunun belirtilmesini gerektiren bir durum yok. Sonuçta bir setin derslerini kendisi uygulamış ve bizlerle paylaşmış.

Ancak Miray hanımında dediği gibi Screenlerin etrafı çok karışık.

Onun dışında uygulamalarınız gayet başarılı.

Tebrikler

anamari

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Pardon ama ''MURATCDEMİRCİ''
diger yorumumda belirttim.Çalışmaların orjinallerini inceledim.Şahsın kendie ait diye paylaştıgı çalışmalar orjinal çalışmalarla milimetrik olarak aynı...Buda çalışmaların ona ait oldugu iddasını aşırı derecede azaltıyor...

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Pardon ama ''MURATCDEMİRCİ''
diger yorumumda belirttim.Çalışmaların orjinallerini inceledim.Şahsın kendie ait diye paylaştıgı çalışmalar orjinal çalışmalarla milimetrik olarak aynı...Buda çalışmaların ona ait oldugu iddasını aşırı derecede azaltıyor...

Setin içeriğini bilmediğimden orasına pek dikkat etmemişim.
Ben sadece verilen dersin farklı datalara uygulandığını varsaydığımdan böyle bir yorum yaptım.

Yanlış anlaşılmadan ötürü kusura bakmayın.

Muhabbetle