Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta Bir Nesneyi Kesmek Professional (Paspal Graphic)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Professional deyince tamam dedim dekupeden yırttık :D

Arkadaşım bu ders daha çok dekupeden yırtmanın vasat bir yöntemi olmuş zira kesmek bu değildir hele ki professional hiç değildir ;)
Bu yöntemle kesilen objeler kesinlikle deforme olur zira detaylı objelerin hatlarının yok olmasına neden olur, dolayısıyla böyle bir kesim yöntemi olamaz..

Öncelikle dekupe nasıl yapılır ufak bir araştırma yapmanı öneririm ;)
Sonrasında mail vs vermek forum kuralları gereği yasaktır dikkat etmeni öneririm..

Kolay gelsin..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Eğlenceli bir ders olmuş teşekkürler. İzlerken "Professional" sözünü hatırladıkça çok güldüm :D:D:D ...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Professional çalışmış ama arkadaş kutluyorum :D

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Biz Professionalitesine (neden profesyonel değil onuda anlamış değilim) bir şey demedik. Titiz çalışmış hakkını vermek lazım ...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Biz Professionalitesine (neden profesyonel değil onuda anlamış değilim) bir şey demedik. Titiz çalışmış hakkını vermek lazım ...

Bişiy dedin demedim yahu :D
Bende profesyonele takıldım yalnız çıkamıyorum içinde :D

paspal34

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
paspalgraphic.tr.gg
Eleştirileriniz için teşekkürler arkadaşlar, fikirlerinizi ele alıp bundan sonraki derslerde hatalarımı düzeltip ele aldığınız bilgileri edinip anlatımlarıma katacağım, ayrıca forumda messenger adresi vermedim youtube de paylaşırken vermiştim bi sakıncası olacağını düşünmüyorum. Professional derken bir çoğu için sağlam bir başlangıç olduğu için ve kıytırıktan birşey yapılmadığı için öyle bir başlık koydum, yinede eleştirileriniz için teşekkürler..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ders için zaman harcamış hazırlamış ve paylaşmışsın teşekkür ederiz. Bizim takıldığımız nokta 1. Başlık neden İngilizce yazılmış 2. Paylaştığınız videodaki yöntem Value'nin de dediği gibi profesyonel bir yol değil ....

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Eleştirileriniz için teşekkürler arkadaşlar, fikirlerinizi ele alıp bundan sonraki derslerde hatalarımı düzeltip ele aldığınız bilgileri edinip anlatımlarıma katacağım, ayrıca forumda messenger adresi vermedim youtube de paylaşırken vermiştim bi sakıncası olacağını düşünmüyorum. Professional derken bir çoğu için sağlam bir başlangıç olduğu için ve kıytırıktan birşey yapılmadığı için öyle bir başlık koydum, yinede eleştirileriniz için teşekkürler..

Hımm! yani sağ elinle sağ kulağını tutmak yerine dolandırıp sol kulağını tutmak gibi oldu seninki..
Ben yönetici olsaydım şayet kural kuraldır der uyarı verirdim ;)

Yinede azmine saygı duydum..
Bilgilerin doğruluğuna dikkat etmen dileğiyle yeni çalışmalarını merak ettim bak ;)
Kolay gelsin..

musdemir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gecenin bu saatinde bende kanserin ilacını bulduk edasıyla sevinmiştim ama...
daha kolayı var PS dekupe olayının, her neyse, teşekkürler yinede.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
En sağlam kaynak google dır.
İliştiriver "dekupe dersi" diye eminim faydalanacağın bir çok kaynak çıkacaktır ;)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Dekupe tek şekilde yapılan bir işlem değildir, çok farklı şekillerde dekupe yapılabilir. Siz hangi yöntem hakkında bilgi almak istediğinizi belirtirseniz anlatmak çok daha kolay olacaktır ...

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Anlatımı yaptığın text dosyasındada BİÇİM > SÖZCÜK KAYDIR seçeneğini aktif edersen yazın okunması daha kolay olur sürekli sağa sola çekmek zorunda kalmazsın:tongueout: :rofl: :emo1: