Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshopta yaptıgım bir template çalışması

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️

iconlar dısında herseyi kendim photoshop derslerini takip ederek yaptım...

cicikafa

🌱Yeni Üye🌱
tebrik ederim.. renk secimleri güzel.. ama font secimleri icin aynı seyi söyliyemiyecegim. arayüzün biraz daha gelişmesi lazim..

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
tebrik ederim.. renk secimleri güzel.. ama font secimleri icin aynı seyi söyliyemiyecegim. arayüzün biraz daha gelişmesi lazim..

yorumun için teşekkürler...renkleri konfederasyon kupasını izlerken italya'nın forma ve sort renklerindeki mavi ve kahverenginin uyumundan kopya cektim biraz :)...fontların uyumsuzlugu dogrudur deneme amaçlı yaptıgım için boyutları ve font seçimi biraz eksik oldu...arayüzü geliştirmek için belli konsepte sahip templateler yaptıgımda onunda gelisecegini umuyorum :)

Son düzenleme:

tasarimci62

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:)) Kopyala Yapiştir Mantiği Sadece Tasarim değil ßunun adi

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Aslında renk uyumu güzel olmuş tebrik ederim.Fakat menüler dışındaki içerik metinlerinlerininfontları çok büyük.Sitenin bir düzeni yok.Kodlama aşamaısnda sorun çıkartabilir.İçerik ksımını biraz daha düzenlemelisiniz.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
:)) Kopyala Yapiştir Mantiği Sadece Tasarim değil ßunun adi

Ya kalıplaşmış şu abudik kubudik laf olsun mantıgıyla yapılan yorumlardan gına geldi.Photoshop derslerini takip ederek yapılmış yazıyor Tasarım konusunda herhangi bir iddaa mevcut mu?

Teşekkürler Ali Emre