Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshop'u kurulmuyor

KRAL93

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sistem porfili denetleniyor deyip %90da kalıyor ve daha da ilerlemiyor. Ne yapabilirim lütfen söyleyin.:sadsmile:

Benzer konular

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
internet baglantınızı kesip yüklemeyi deneyin ve cd den yüklüyorsanız masa üstüne kopyalayıp bide ordan yüklemeyi deneyin....
kolay gelsin..

KRAL93

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tam dosya halinde adobe.com'dan yükledim. dediklerinizi yaptım hatta ek olarak güvenlik duvarını, antivirüs'ü ve açık tüm programları kapattım fakat genede bir şey değişmedi. %90da kalıyor:(

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
%90 da kalıp kurulumdan atıyormu peki?

KRAL93

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hayır. öylece kalıyor.

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
bence belli bi süre bekleyin bide öyle deneyin

KRAL93

🏅Acemi Tasarımcı🏅
20-25 dk kadar beklemiştim bir keresinde. Mecbur artık portable kuracağız. :S

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba ;
Daha önce içinde makinede Photoshop başka sürümü yüklenmişse kaldırılmışsa cs4 yüklediğinizde srounla karşılaşıyor (başıma geldi 2-3 defa başka başka bilgisayarlarda bunu denedim) üzgünüm ama ben cözmü format attıktan sonra cözdüm
sizlerde elinizdeki prog başka bir bilgisayarda kurmaya calışın birde öğle deneyin

KRAL93

🏅Acemi Tasarımcı🏅
muhtemelen başka bir pc'de çalışacaktır. Fakat format atmayı düşünmüyorum. Başka bir yolu yokmu?

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilgisayarının hangi sisteme yükleyeceksen(o sana sorar C veya D yemi yükleyeyimmi diye) burada yapacağın c ye yükleyeceksen eğer buraya yüklerkene farklı bir dosya adı oluşturarak dosyayı yüklemeyi dene.Tabiki bundan önceki aşamalarda key(şifre açma) işlemini yaptıysan ve son kayıt işlemindede telephone la bağlanacağım seçeneğini işaretlemelisin.kolay gelsin