Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Photoshot'da Oval üzerinde yazı yazımı Yardım.

efe_013

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar sizden bir rıcam olucaktı bana yazıyı yuvarlak yaza bılmem için photosop eklentısı lazım photosopta yapıyorum yuvarlak olmuyo bu komnuda bılgısı olan varsa yardım edebılırmı rıca etsem şimdiden teşekkürederim

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Ellipse Tool (U) ile daire çiziyorsunuz Text tool ile (T) daire üzerine gelip tıklıyorsunuz, yazı yazıyorsunuz....

yada text yazdıktan sonra üste (menü) renk kutucuk yanında T hatfi olacak üzerine tıklayin... istediğiniz şekli verin yazınıza

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kasta095 in dediğini yapın t harfine tıkalyın özellikler gelsin orda kutucuklardan 2. cisi olamsı lazım ona geldiğinizde göreceksiniz ne kadar ayrıntılı özellikelr olduğunu

efe_013

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar i,lginiz için teşekkür ederim yukarıda acıklamamda yazmişim onu o şekilde yaptığimda tam yuvarlak olmuyo photosop eklentı varmiş 3d programi sadece onla yazı yazma şekli vereılıyomuş bende o programi arıyorum ismini bilmiyorum bildiği sadece 3d olduğuu

Derya ELMAS

🌱Yeni Üye🌱
Bunun için bir eklentiye gerek yok ki.

Ellipse Tool'u Path Olarak çizin.
Type Tool aracını seçin paht'in çevresine geldiğinizde cursor değişecektir tıklayıp yazınızı yazın.
Paht etrafına yazacaktır.

Path Selection Tool aracını seçin Paht'etrafında ponit'ler oluşacaktır.
Ponitleri kullanarak yazınızı Ellipse etrafında isteğiniz yöne konumlandırabilirsiniz.
X point'in üzerinde oluşan oku içeri çektiğinizde yazınız ellipse içine taşınacaktır.

efe_013

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürederim arkadaşlar buldum programi ilgi ve alakanız için cok teşekkürederim bol forumlar dılerım