Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

php-fireworks ve dreamweaveri birlikde kullanmak?

Crazy_Time

🌱Yeni Üye🌱
Slmlar Arkadaşlar.

Html-php gibi kodlar yazabiliyorum.Dreamweaver'ide az çok biliyorum.Tek Eksiğim fireworks.Onuda Yavaş Yavaş Öğreniyorum.Benim Sorum;Mesela Fireworksde Bi Site Oluşturduk.Bunu Dwye geçirdim ama Bundan Sonra tema üzerinde nasıl çalışıcaM?Örneğin Hazırladığım arayüze php kodlarını nasıl entegre edicem?

Bu konu hakkında bilgi verirseniz Veya Türkçe Kaynak Adresleri Verebilirseniz Çok Sevinirim....

Teşekkürler.

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
üst solda tasarımının gördüğün yerde split sekmesi var bas oraya hem tasarım hem kod bölünü görürsün , code bölümündende kodları görür içine php kolar ekler , kaydeder çalıştırırsın. Zaten daha önceden php çalıştırıp yazabiliyormuşsun kod yazabilip html e ye dreamweaver ile entegre edememen de ilginç bu arada , php yi nasıl açıcağını biliyorsundur . Tasarımlarını önizleme yapmak için f12 ye basıyosun dream da

Crazy_Time

🌱Yeni Üye🌱
Tam olarak kendimi anlatamamışım Sanırım ;

Arayüzde Yanda Bi menü için dikdörtgen war dielim.Bomboş bi Dikdörtgen.Bu dikdörtgenin içine atıyorum kullanıcı giriş bölümü ekliycem php ile.Bunu yapamıyorum sorunum bu işte:)

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dreamde split sekmesine tıklıyorsun , arayüzde diktörtgen üstüne tıkla sonrada dream splitte iken senin diktörtgene tıkladığın yeri üsttede kod sekmesini gösterir ve diktörtgenin html kodunu görürsün . Cursorun işaretlediği yere silmeden kod sekmesinde php kodlarını yazarsın.Sonrada php sayfanı çalıştırırsın.

Crazy_Time

🌱Yeni Üye🌱
Çok Teşekkürler Eyw.Çözdüm Olayıı :)))Peqi Konu açmadan bir soru daha sorayım hemen;

Arayüzün Monitöre Göre Genişleyip Küçülmesini istiyorum.Sabit Bi Arayüz Olmasın Yani.Monitörün Büyüklüğüne Göre Büyüyüp Küçülsün İstiyorum...Bunu Fireworksdenmi dreamdenmi yapıcam ve nasıl yapıcam ?:)

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bunu javascriptle yapacaksın .Javascriptin dream le yada fire ile alakası yoktur. İnternette arattır çok kolay bulursun. .