Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

php ve asp dinamik site için acil yardım

ruzgar107

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bi proje aldım okuldan php veya asp tabanlı dinamik bir site yapacağım admin siteye girdiğinde sitedeki haberleri ve diğer şeyleri güncelleyebilecek bunu nasıl yapacağım.yönetim paneli filan mı yapacağım yardımcı olursanız sevinirm

xice

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım dediğin basit birsey ama bir coder göre senin hiç cod deneyimin yoksa biraz zorlanırsın hatta baya bi zorlanrsın yinede elimden geldiğince yardım etmeye çalısırım özel mesaj atman yeterli

alicansofu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.alicansofu.com
Tamamen sen kodlamıyacaksan. Sadece Paneli olacak bir web sitesi ise. Hazır İçerik Yöneticileri var.

1. Joomla ( php ) Full Kontrol Panellidir. Mysql Tabanı kullanır. İnternet üzerinde Milyonlarca Teması vardır. Bileşenler Modüller herşeyi kolaylıkla bulabilirsin.. Denemek için Resmi Sitesi Joomla!

2.Wordpress (php ) Full Kontrol Panellidir. Blog olarak piyasaya sunulmuştur. Ama Bir Çok amaca göre kullanabilirsin.. Temaları Eklentileri Bol miktarda Mevcttur.
WordPress Türkiye

İllahaki Asp Dersen :)

Google ' a Asp Portallar Yazdığında Güvenilir Web Sitelerinden indirme Linklerine ulaşabilirsin.

Bunları Kurabılırsın. Ben kuramam diyorsan :) Bence Biraz Araştır Videolu Kurulum Anlatımları Muhakak vardır.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Takıldığın Nokta veya sorun olursa yaz gördüğüm takdirde cevaplarım :)

Kolay Gelsin.

renkselreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tunacaliskan.net
Bende bitirme projesi olarak asp.net & Ajax ile dinamik bir websitesi yaptım çok güzel oldu. Biraz daha geliştirirsem pazarlayabilirim aslında:D sana tavsiyem illaki asp ile yapmak zorunda değilsen asp.net' i tavsiye ederim visual studio 2008 ile istediğin gibi bir site yapabilirsin

ruzgar107

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar çok teşekür ederim cevabım geç oldu kusura bakmayın çok sağolun