Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
diğerine göre fena diil ama o üçgenin altındaki gölgeyi kaldır bence logo da öle gölge olmaz baskılarsa sorun çıkarır . y den çatal yapmanı sevdim güzel düşünce eline sağlık
diğerine göre fena diil ama o üçgenin altındaki gölgeyi kaldır bence logo da öle gölge olmaz baskılarsa sorun çıkarır . y den çatal yapmanı sevdim güzel düşünce eline sağlık
İlk çalısmam fazla irdelemeden on dakikada çizdiğim bir taslaktı. İkinci taslak çalışmamın son rötüşlarını yaparken bende gölgesiz sade bir görünüm çizmeyi düşünüyorum. Y den çatal P dende bıçak yaptık bu kadar cuk oturdu.Bakalım daha neler çıkacak.....
yemek firması için uygun ama pide çatal kaşıkla yenmez ki. Neden böyle bir tercih. Bi lokanta olsa hadi neyse. Benim bildiğim pide uzun olur. Elle böler yersin. aynı lahmacun gibi. Benim mantığım bunu alıyor. Fakat genel çizgisel olarak logo güzel.