PINK FLOYD(1973) The Dark Side Of The Moon " Time " iç mekan çalışması (200x80cm)
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 5 Eki 2012 #1 PINK FLOYD(1973) The Dark Side Of The Moon " Time " iç mekan çalışması (200x80cm)
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 6 Eki 2012 #2 75 kişinin The Wall gibi bakmasına anlam veremedim ama sipariş veriyorum bana da yap selimcim Güzel çalışma olmuş. Özlemişim
75 kişinin The Wall gibi bakmasına anlam veremedim ama sipariş veriyorum bana da yap selimcim Güzel çalışma olmuş. Özlemişim
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 6 Eki 2012 #3 creedwar' Alıntı: 75 kişinin The Wall gibi bakmasına anlam veremedim ama sipariş veriyorum bana da yap selimcim Güzel çalışma olmuş. Özlemişim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim ulaşcım... önce şarkı gelsin kulaklarıma... Duvarına gelir belki bir çalışma
creedwar' Alıntı: 75 kişinin The Wall gibi bakmasına anlam veremedim ama sipariş veriyorum bana da yap selimcim Güzel çalışma olmuş. Özlemişim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim ulaşcım... önce şarkı gelsin kulaklarıma... Duvarına gelir belki bir çalışma
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 7 Eki 2012 #4 Selim MERCANO' Alıntı: Teşekkür ettim ulaşcım... önce şarkı gelsin kulaklarıma... Duvarına gelir belki bir çalışma Genişletmek için tıkla ... Gelsin gelsin O değilde bana zaman ver, ne yapacağını kararlaştırırız
Selim MERCANO' Alıntı: Teşekkür ettim ulaşcım... önce şarkı gelsin kulaklarıma... Duvarına gelir belki bir çalışma Genişletmek için tıkla ... Gelsin gelsin O değilde bana zaman ver, ne yapacağını kararlaştırırız
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 8 Eki 2012 #5 creedwar' Alıntı: Gelsin gelsin O değilde bana zaman ver, ne yapacağını kararlaştırırız Genişletmek için tıkla ... Zaman senin olsun şarkı benim
creedwar' Alıntı: Gelsin gelsin O değilde bana zaman ver, ne yapacağını kararlaştırırız Genişletmek için tıkla ... Zaman senin olsun şarkı benim
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 8 Eki 2012 #6 uçuşan harfleri at tam bir albüm kapağı çalışması olmuş =) Eline emeğine gözüne parmaklarına beynine sağlık =)) Ulaşa yapma buarada
uçuşan harfleri at tam bir albüm kapağı çalışması olmuş =) Eline emeğine gözüne parmaklarına beynine sağlık =)) Ulaşa yapma buarada
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 8 Eki 2012 #7 irm.art' Alıntı: uçuşan harfleri at tam bir albüm kapağı çalışması olmuş =) Eline emeğine gözüne parmaklarına beynine sağlık =)) Ulaşa yapma buarada Genişletmek için tıkla ... her şey "Ulaş'a yapma " demen le başladı Teşekkür ederim :smile: iremcim
irm.art' Alıntı: uçuşan harfleri at tam bir albüm kapağı çalışması olmuş =) Eline emeğine gözüne parmaklarına beynine sağlık =)) Ulaşa yapma buarada Genişletmek için tıkla ... her şey "Ulaş'a yapma " demen le başladı Teşekkür ederim :smile: iremcim
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 8 Eki 2012 #8 Selim MERCANO' Alıntı: her şey "Ulaş'a yapma " demen le başladı Teşekkür ederim :smile: iremcim Genişletmek için tıkla ... irm sipariş önceliği benim
Selim MERCANO' Alıntı: her şey "Ulaş'a yapma " demen le başladı Teşekkür ederim :smile: iremcim Genişletmek için tıkla ... irm sipariş önceliği benim
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,655 Tepkime puanı 111 9 Eki 2012 #9 creedwar' Alıntı: irm sipariş önceliği benim Genişletmek için tıkla ... Hiç kıskanmadım al senin olsun:emo1:
creedwar' Alıntı: irm sipariş önceliği benim Genişletmek için tıkla ... Hiç kıskanmadım al senin olsun:emo1:
Selim MERCANO 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 3,346 Tepkime puanı 96 9 Eki 2012 #10 irm.art' Alıntı: Hiç kıskanmadım al senin olsun:emo1: Genişletmek için tıkla ... :smile: illa laf yetiştirecen demi :smile:
irm.art' Alıntı: Hiç kıskanmadım al senin olsun:emo1: Genişletmek için tıkla ... :smile: illa laf yetiştirecen demi :smile: