Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi renk seçiminizi kesinlikle tartışmamız lazım. Yeşil uyum sağlanan her üründe kullanılır evet ama bu konseptte kesinlikle mide bulandırıcı. Neden? pizzanın altında adeta yosun kaplamış duvar görünümünde ve sanki pizzada onun üstündeymiş gibi.. Şahsen zemini komple bir elden geçirmelisiniz.
Renk tercihi onlara aitte, acaba sizin kendi fikriniz nedir.. Hadi yeşil kabul edilebilir de, burdan bakınca fona bir anlam verilemiyor, korku filmi gibi..
slmlar pizza resmi öne çıkmış logoysa kayıp müşterini birazda senin yönlendirmen gerek bence zeminde ısrarcı bile olsa logoyu biraz daha ön plana çıkartacak bir şeyler yapmalıydın .paylaştığın için teşekkürler
Merhaba, adobe den ps %85 + aı %88 kullanabiliyordur sertifikam vardır. Bunu neden söylüyorum. Grafik konusunda avrupa ve ülkemizde ilk 10' un içerisindeyim. Ve ben arkadaşımızın yapmış olduğu tasarımı destekliyorum. Fakat zemin alıntı. Ayrıca bu iş çok maliyetli ve sıvama yapmak zorundasın. Bu tarz işlerde sıcak ürün taşınacağı için sıvama tercih edilmez. çünkü sıcak sıvamayı bozar. Direk olukluya baskı yapman gerekir. Bu teknikte de tire baskı uygulamak zorundasın. Yani tasarım iyi fakat kullanılabilirlik ve teknik çok zayıf.