Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha iştah kabartıcı görsellikte ve büyüklükte bir pizza olsa kapakta daha nitelikli olur sanırım.kapak kısmında bence az yer ayırmıssınız pizzaya..köşeden görünmesi hoş ama "alo servis" yazısı orayı boşuna işgal ediyor..onu koyacagınız yada ona ayıracagınız yer orası ve okadar genişlikte olmamalı.. 2-3 çeşit pizza da konulabilir farklı ebatlarda.yada bi tane daha büyük canlı renkli vs.. olabilir..ama bence o numarayı oradan kaldırın.eminim daha güzel bir çalışma yapacaksınızdır..kolay gelsin.başarılar dilerim..
daha iştah kabartıcı görsellikte ve büyüklükte bir pizza olsa kapakta daha nitelikli olur sanırım.kapak kısmında bence az yer ayırmıssınız pizzaya..köşeden görünmesi hoş ama "alo servis" yazısı orayı boşuna işgal ediyor..onu koyacagınız yada ona ayıracagınız yer orası ve okadar genişlikte olmamalı.. 2-3 çeşit pizza da konulabilir farklı ebatlarda.yada bi tane daha büyük canlı renkli vs.. olabilir..ama bence o numarayı oradan kaldırın.eminim daha güzel bir çalışma yapacaksınızdır..kolay gelsin.başarılar dilerim..
Bu işte henüz yeniyim ve bu çalışma benim grafik konusundaki ilk çalışmalarımdan.Eleştirileriniz benim gelişmemde katkı sağlıyacaktır şüphesiz.Önerilerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz.
bu gibi çalismalarda benim görüsüm logo ön planda ve kendini gösteren sade bir logo olmali... + içindekinin pizza oldugunu belirtiyoruz zaten ama illada pizza resmi konulacaksa bir dilim dumani tüten parça pizza koymayi vede müsteriyi ikna etmeyi tercih ederim. eline saglik.
Benim gözüm logoya takıldı. Eğer bu işletme sadece pizza üretiyorsa ve logo olarak kullandığınız (sanırım clipart) aşçı çizimin elinde duran sanırım kepçe? Pizza cı bir aşçının elinde kepçe fikri pek bir tuhaf duruyor.
Kutu tasarımınıza gelince. Diğer firmaların veya yabancı firmaların bu üründeki çalışmalarını araştırmanız ve incelemenizi öneririm.
elimde öyle bir pizza görseli var ki size gönderebilirim çok net ve makro görüntüler Müşteriye yapıyosan yazık olmasın bu görselle ambalaja pizzayı koy zaten işi kurtarır...
elimde öyle bir pizza görseli var ki size gönderebilirim çok net ve makro görüntüler Müşteriye yapıyosan yazık olmasın bu görselle ambalaja pizzayı koy zaten işi kurtarır...
Kendimi denemek amacıyla yapmıştım.Ticari amacı yok çalışmanın.İlginiz için teşekkürler.sizce sakıncası yoksa bahsettiğiniz pizza görselini yine de yollarsanız sevinirim.