Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bildiğim bir site var çok faydalanıyorum. Tüm logoları oradan alıyorum hemde çizim olarak. Üstelik ücretsiz ve üyelik falan da yok. İlgilenen varsa verebilirim..
Bildiğim bir site var çok faydalanıyorum. Tüm logoları oradan alıyorum hemde çizim olarak. Üstelik ücretsiz ve üyelik falan da yok. İlgilenen varsa verebilirim..
böyle bir beklentiye girmeden zaten bildiğimiz tüm siteleri, dersleri, çizimleri paylaşiyoruz. dostum. bunun için davetiye çıkarmaya gerek duymuyoruz.
sizden ricam eğer bildiklerinizi bizimle paylaşırsanız daha verimli bir forum akışını sağlarız. aksi halde bu tarz boş mesajların kimseye faydası olmaz...
ben tşk ederim... daha önceleri sanırım birkaç yıl önce bir sitemiz vardı grafikerler için fakat kapanmıştı tekrar forumu görünce açıkcası sevindim grafikerlerin bu şekilde bir paylaşım ortamı olması çok güzel emeği geçen herkese teşekkürler.