Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Walla kardeşim nacizane fikrimi söliim. Üstteki kral tacıyla belki oyun şampiyonluklarını falan belirtmek istemişsin ama logo bi bütün olarak yiyecek sektörüne hitap ediyo gibi.Teşekkürler...
Oyun şampiyonluklarını belirtmek istediğimden değil. Lider zaten diğer anlamı ile şampiyon öncü demek lider ile bütünleşmesi açısından koydum tacı. Yiyecek sektörü ile nasıl ilişkilendirdiğini de anlayamadım ama yinede teşekkür ederim.
Siyah zemini kaldırarak, LİDER i gümüş yansımalarla kullanabilirsin..Taç olayına gelinde degradeyi kaldırıp, L harfine yan olarak giydirebilirsin..Kolay gelsin.
Oyun şampiyonluklarını belirtmek istediğimden değil. Lider zaten diğer anlamı ile şampiyon öncü demek lider ile bütünleşmesi açısından koydum tacı. Yiyecek sektörü ile nasıl ilişkilendirdiğini de anlayamadım ama yinede teşekkür ederim.
Bi logonun amacı ilk bakışta insana bişeyler hissettirebilmesi değilmidir.Ben bu logoya bakınca direk aklıma Yiyecek sektörü geldi (Karnımda aç deilki açlıkdan aklıma yemek geldi diyim).Peki şöle bişi sorim sana. Bu logoyu daha önce hiç görmemiş insanlara göster ve bunun bi oyun salonuna ait olduğunu bilmesnler.Sence kaç kişi bu logoyu oyun salonuyla ilişkilendirebilir?..
Logo zamanla insanların beyinlerine kazınacak bir şey değilmidir? Kimse ilk görüşte bir logonun hangi sektöre ait olduğunu anlayamaz zaten. Örneğin kim Vaillant firmasının başındaki tavşanla ısı ve soğutma sistemlerini bağdaştırabilir. Aynı şekilde linux'un başındaki penguen ne alaka mesela. Bunlar zamanla insanların beynine yer ediyor ve görür görmez ne olduğu akıllarına geliyor.
Logo zamanla insanların beyinlerine kazınacak bir şey değilmidir? Kimse ilk görüşte bir logonun hangi sektöre ait olduğunu anlayamaz zaten. Örneğin kim Vaillant firmasının başındaki tavşanla ısı ve soğutma sistemlerini bağdaştırabilir. Aynı şekilde linux'un başındaki penguen ne alaka mesela. Bunlar zamanla insanların beynine yer ediyor ve görür görmez ne olduğu akıllarına geliyor.
Senin söylediği eskidendi.Şimdi bi sektörde binlerce firma war.Zamanla insanın beynine kazınması için o logonun ilk bakışta insana bi tokat gibi çarpması gerekiyo.Yoksa diğer yüzlerce logo gibi kaybolur gider.Sakın yanlış anlama ben burda sana ters düşmeye çalışmıyorum ama ben bu logoda hiç bi çarpıcılık göremedim ve bu sölediklerim kötü eleştiri değil hepsi senin yararın için.
Walla kardeşim nacizane fikrimi söliim. Üstteki kral tacıyla belki oyun şampiyonluklarını falan belirtmek istemişsin ama logo bi bütün olarak yiyecek sektörüne hitap ediyo gibi.Teşekkürler...
Ters düşmek söz konusu değil tabiki iyi niyetli olduğunuzu biliyorum. Ben profesyönel bir tasarımcı değilim kendi ihtiyaçlarımı kapatacak kadar biraz corel ve photoshop bilgim var o kadar. Ama bu siteden öğrenceğim çok şey var. Teşekkür ederim