Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ploter kesim ( folyo ) bilgi !!!!!

byGOKHAN01

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben cam kumlama işi ile ugraşıyordum daha önceleri kumlama yaparken desenleri elmizle çizip elimizle kesiyorduk şimdi sizlerden öğrenmek istedigim şuu biz bu desen kesim işini hızlandırmak istiyoruz bunun için folyo kesim makinesini kullana bılırmıyız merak etmiştim.

Nasıl çalıştıgımızı bilmiyen varsa şöyle anlatayım biz bı kagıt uzerıne desenı cızıyoruz camın üstüne yapıstırdıgımızın bu kagdın üstüne daha once cızdıgımı desenı neşterle tek tek kesiyoruz camın acıkta kalan yerleri bu sayede kumlanmış oluyor bu kesim işini bu makineler yapa bilirmi eger evetse en iyisi hangısı ve elinde 2. el olan varmı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sitemizde mevcut ikinci el makinalar ararsanız görürsünüz kolay gelsin... :)

mdp

🌱Yeni Üye🌱
bursa ve ankarada procolor firması var bir arkadaşım var vitraycı o onlardan bir makine aldı ihtiyacınız olursa yardım cı olur onlar

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elde yapılandan çok daha temizini yapabilirsin.Alacağın plotter yaptığın işe uygun olsun.Piyasada mevcut plotter ölçüleri genişlik olarak.58-60-75-100-119-126-136 cm gibidir küsuratları yazmadım.uzunluk genelde 24 metreye kadar.Tercihim Roland-summa graftek-mutoh- mimaki tabi senin bütçene göre.hepisinin kendine has özellikleri var.

byGOKHAN01

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bu konulara bıraz yabancıyım daha fazla açarsanız konuyu çok sevinicem adanada bulunuyorum bu konuda adandan yardımcı ola bılcekler varsa cok makbule gecer sımdıden tşklr.

ggrafik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bildiğimiz kumlama folyoyu kast ediyorsan, ploter kesimleri yapılabilir. ince transfer-taşıyıcı ile yapıştırırsan problemsiz uygulanabilir. tabela söktöründe çözüm bulabilirsin,,,

sistem02

🌱Yeni Üye🌱
kumlama işinde zaten plotter kullanılıyor.bildiğimiz folyodan yapılıyor.hatta o aynalı camlarda yapılıyor

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
roland-summa-mutoh-mimaki-graptech

bunların dışında sakın çin malı ploterlere bulaşma.

cengizsucu

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sucuoglugranit.com
güzel kardeşim plotter alacaksan roland ikincisi mutoh almanı öneririm
bende cam vazo meyvelik ve aklına ne gelirse cam kumlamalarını yapıyorum bu konuda yardımım dokunurmu bilmiyorum
bunun yanında ebatlı camlarda kumlamasını yaptım bilgin olsun

kural82

🌱Yeni Üye🌱
bunu cevabını sanal sansarlardan alamazsın en iyisi folyo kesım yapan tabelacılardan alırsın.çok pahalı o makınalar bunun için bı yerle anlaşabılırsın.bır dost:)

mdp

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar roland iyi makine ama MIMAKI inanılmaz özellikleri var kartonu dahi kesiyor vede daha seri artık bence roland devrini tamamladı MIMAKI gördüm çok güzel makine 60 lık modeli var gördüğüm kadarıyla epey özellikli bir makine bir de satan firmaya dikkat et kardeşim seris çok önemli derim bennn

hanelli

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba cengizsucu site kuralları size özel mesaj yazmaya izin vermiyor.
Cam kumlama ile ilğili bir kac sorum olacaktı Size. Lütfen bu mail adresime bir "selam" yazarsaniz memnun olurumı: xanelli@gmail.com
Hörmetler, kanber aliyev