Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

plotter teknik servis

muratyakin

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar elimde pnc 950 plotter var çalıştırınca pen mode eror veriyo....
bir çok bilirkişi mesajı gördüm fakat iletişim bilgilerini bulamadım... yardımcı olurmusunuz... ayrıca bu sitede teknik servis bölümü açılsa güzel olur aramak zorunda kalmayız..... teşekkürler

Benzer konular

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sana servisin yolu görünmüş.Bilirkişi mesajıyla sorunu çözeceğini sanıyorsan yanılıyorsun.

muratyakin

🌱Yeni Üye🌱
önemli bi sıkıntı değilmiş sadece plotterın üst kapağındaki optik gözü tozlanmış....
artık bi sıkıntı kalmadı.... tşkk.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
:tongueout: ya seviyorum böyle durumları, büyük konuşupta sonradan apışıp kalanları

Sayın corneas.Soruyu soran sorunun çözümü için optik tozlanmış diyor.peki optik gözü folyo ile kapatanlara ne diyorsun, tozlanınca hata veren kapatınca hiç çalışmaması lazım.Ama tıkır tıkır çalışır.
Bildiğinede bilmediğinede konuşarak yanıltma okuyanları.15 yıldır plotter teknik servisiyim.kimseyide yanlış yönlendirmek istemem.yıllardır grafikerler netteyim apışıp kaldığımıda hiç hatırlamıyorum.

stickerizm_ir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:tongueout: ya seviyorum böyle durumları, büyük konuşupta sonradan apışıp kalanları

Yılmaz abi kızma kendisi karikatürist olduğu için komiklik yapmaya çalışıyor. Yılmaz abi türkiyedeki belkide en tecrübeli ve en iyi plotter teknik servisini yapıyor ve birçok kişi tarafından biliniyor

muratyakin

🌱Yeni Üye🌱
graphtec fc 2100-50 var şimdi bende driver bulamadım yardımci olurmusunuz

muratyakin

🌱Yeni Üye🌱
benim söylediğim optik göz paletler arasını okuyan iç tarafta kalan gözdü orası tozlanmış... bıçak kafasının içinde köprü gibi duran yer... folyo okuyan göz değildi..

develiden

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
graficar kalitedir fikirlerine saygı duyalım.Küstürmeyelim böyle bir tecrübeli ve yardım sever bir abimizi.Sitemizin her zaman ihtiyacı vardır.Yılmaz abi gibi insanlara.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar iltifatınıza teşekkürler.
Sayın murat yakın bahsi geçen sürücüler graftekin sitesinde mevcut.Aynı makinayı Develiden Ayhan beyde kullanıyor.Ancak sürücü ile değil casmete programından kesiyor.
Aslında sürücüye gerek yok tüm kesim programlarından kesim yapabilirsiniz.

muratyakin

🌱Yeni Üye🌱
Xp sürücüsünü malesef bulamadık. Casmate de çalıştırdık.. Fakat içindeki swic ayarlarında değişiklik yapıldı... Hpgl değilmiş... Teknik servis kullanım kılavuzuna bakarak değiştirdi...bir bilenin el atması daha farklı oluyo tabii :) .... Ilginize teşekkür ederimmm. Makine eski 50 lik fakat bi çok yeni makineyede fark atar bence