Ali Emre
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz elinizdeki fontları bizlerle paylaşırsanız ;kimsenin çok zor durumda kalmayacağı sürece bu yola başvuracağını zannetmiyorum.Zaten sitemizin font bölümünde binlercesi var.Paylaşımlarını bekliyoruz Sibel.
Ben bir tane fon istiyorum. Benimle paylaşırmısınız?
keşke rapidden psd olarak atsanız...
daha iyi olur.
teşk.
rapid olayını kimse sevmiyor bu şekil daha iyi tıkla farklı kaydet daha istermisin
dur sana biraz çocuk fonları atayım beğenirsen alırsın beğenmezsen canın sağolsun.
değişik derken ne gibi nasıl bir şey yazda bakayım
yalnız çabuk çıkmak zorundayım
bunları belli bir başlık adı altında atabilirmisiniz.
yani çizgi karekterler, kartpostal, çerçeve gibi...
ayrıca hala psd olarak rapidden atmanızı ısrarla istiym.
Öyle ise şimdi arkadaşların ne demek istediğini anlatma sırası geldi. Gördüğünüz gibi sizin elinizdeki fontları bilmeden birilerinin sizden font istemesi çok zor bir durum. Hem isteyen kişi istediğini asnlatamaz hemde siz arayan kişinin tam anlamıyla ne aradığını anlayamazsanız böyle durumlar ortaya çıkar. Bu gibi sitelerde bu gibi görselleri paylaşmak istek beklenmeksizin yapılırsa ihtiyacı olan insan zaten arayıp bulur ve kullandıktan sonrada size bir teşekkür eder.( Çoğu etmiyor ama bu onların ayıbı) Umarım şimdi arkadaşların da ne demek istediğini benim sayemde daha iyi anlamışsınızdır?
Bir de psd bölümüne konuyu açmışsınız. Oysa bu paylaşımlar psd değil...
arkadaşım senin ben emineyle yazışırken araya girip fon istemenden anladım bir hinlik olduğunu hem ben diyorumki fon isteyen örnekde yazdım düğün çocuk gibi diye dimi sen çıkmışsın fon istiyorum gönderiyorum sonrada değişik fon diyorsun bu seni ve senin gibi düşünenleri haklı çıkarmaz dimi ben örnek veriyorum ve fon farketmez arşivime güveniyorum da konu açıyorum elimde fon olmasa bile fon kalıplarından gene yaparım sen canını sıkma arkadaşım başkalrınında avukatlığını anlamadan dinlemeden yapma hemi arkadaşım yazdığım konuyu iyi oku